Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi idő mondható normálisna...

Mennyi idő mondható normálisnak, h nem érezzük a baba mozgását? (1-2-3 nap? )

Figyelt kérdés
Mikor kezdjünk el aggódni?
2009. jan. 25. 09:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A legelején,amikor megmozdul,akkor van az,hogy pár napig nem érzed!

Nekem ugy a 23-dik héttöl mindennap mocorgott.Késöbbiekben pedig már nem maradhat ki nap,hogy ne mozogjon.

Nem irtad hány hetes vagy?

2009. jan. 25. 09:48
 2/5 A kérdező kommentje:

18 hetes vagyok,de már a 15.héttől mocorgunk:)

(első baba)

Hál'Istennek nincs baj,vagyis minden nap bejelentkezik főként este,de az elmúlt 1-2 napban nem volt olyan erőteljes a mozgása mint eddig..

De biztos csak lusti:)

2009. jan. 25. 09:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen,ilyenkor még nem kell aggódni!

Majd egyszer csak jelentkezik!

Feküdj le,ugy jobban lehet érezni!

Üdv.8hós kislány anyukája

1 válaszoló

2009. jan. 25. 09:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia,

én sem érzem mindig, vagyis mindig máshogy.

22 hetesek vagyunk, 3 hete érzem eröteljesebben Öt. A mult héten végig alig-alig mozdult, aggodtam is egy kicsit, de mivel azért estefelé 1-2 kisebb rugás voltm, gondoltam, hogy talán az idöjárás miatt lustább volt.

De 2 napja ujra olyan aktiv, mint "szokott".

Szerintem akkor kell aggodni, ha egyáltalán nem jelentkezik, semmit.

2009. jan. 25. 10:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én is folyton a babám mozgásával voltam elfoglalva. 17 héten mozdult meg először. Nekem azt tanácsolaták, hogy ha nem mozdul meg, akkor feküdjek egy kicsit hanyatt, akkor előbb-utóbb biztosan bejelentkezik. Ha szükség volt erre a módszerre, érdekes, de 3 perc után mindig éreztem a mozgását! Jó babavárást! 2 kislányos anyuka
2009. jan. 25. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!