Milyen támogatásokra vagyok jogosult egyedülálló anyaként?
Ha még nem volt bejelentett munkahelyem és idén diplomáztam, akkor milyen támogatásokat igényelhetek a terhesség alatt, illetve a baba megszületése után?
Maximum mennyi pénzt kaphatok? Igaz, hogy a gyes csak 28 ezer forint?
Legalább a gyermekem egy éves koráig el tudom őt és magamat látni abból az összegből, ami jár?
Akkor vagy elveteted,vagy irány a bíróság!! Mert nem fogsz tudni megélni a picivel!
Bocsáss meg a nyers fogalmazásért,de szörnyen fel tud háborítani az ilyen "férfiúi" hozzáállás! Ha megcsinálni megtudta,akkor...
Attól, hogy nem akar jogokat, még ugyanúgy vannak kötelezettségei. Szerencsére a törvény ebben védi a gyereket és a gyereket nevelő szülőt. Azaz akkor is fizetnie kell, ha nem akarja látni a gyereket. Nem függ össze a 2 dolog. Ha nem akar fizetni, menj bírságra. Ne hagyd magad!!!
A saját lakás persze nagy előny, de ennyiből így akkor sem fogsz tudni kijönni. Mennyire vay tisztában a gyerekkel kapcsolatos havi kiadásokkal, költségekkel? SZerintem most ezt így nagyon alultervezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!