Szerintetek mit mutat ez?
Sziasztok!:)
Voltam kórházban,szerdán éjszaka sürgősségin a következő panaszokkal:
Nem bírtam felállni úgy görcsöltem,fájt a derekam,amikor pisiltem akkor pedig mint ha valami nyomta volna ott lent amikor pisiltem. előtte kb 4-5 napja reggeli rosszul lét,hányás,fejfájás,alhasi szúrú fájdalom,étvágy talanság,fáradékonyság. de a legfőbb ok ami miatt bementem az a görcs és a nem tudtam felállni. kaptam infúziót,fájdalom gyulladás csökkentőt,Uh,és vérvétel. 1x azt mondták terhes vagyok,1x h vese kövem van... utána azt h egyik sem és haza küldtek.. az eredmények itt vannak nálam,az Uh képek is lefotóztam őket,felrakom ide,megnéznétek nekem h szerintetek ez baba v nem baba? nekem nagyon úgy néz ki hogy az.. Azóta se vagyok jobban.mindenki azt mondja h nem vagyok terhes. de mégis én úgy érzem van valaki a szívem alatt. megnéznétek a képet ha megkérlet titeket? és esetleg így ránézésből hogy mennyi idős lehet ha baba van? Az első két képen mintha baba lenne,de a másik kettőn mintha egy "arc" lenne és mint ha nyúlna valamiért.. Furcsa mi? Várom a válaszokat hogy szerintetek baba-e v nem(: és hogy mi lehet azaz "arc"hoz hasonló:) Köszi sziasztok
ja itt vannak a képek:)
Köszi sziasztok(:
köszi a válaszokat.
hcg 94. nem tudom h mit jelent. De azért köszönöm(:
Az sem a méhe és a petefészke....
Mi a mértékegység a HCG-nél?
elég alacson ez a hcg...
de terhes vagy az tuti!
lehet azt nézték h méhen kívüli ?
ezért csináltak ilyen felvételeket ?
nekem öt hetesen 3000 volt a hcg a szervezetemben, naponta duplázódott...(először nekem is gyanakodtak méhen kívülire uh nagyjából tudom a dolgokat)
vissza hívtak kontrollra ahol újból csinálnak hcg tesztet(vérvételt) ?(mert egy hcg teszt még nem lehet viszonyítási alap, 2 hcg tesztből azért már jól lehet következtetni h méhen kívüli vagy sem )
mert akkor tuti ők is a méhen kívülit is nézik !
ha lassan nő a hcg az méhen kívülire utal,
ha rohamosan akkor jó helyen van a baba !!
ha szúr a hasad egyből menj dokihoz nehogy baj legyen!!!(nem megijeszteni akarlak, de jobb félni mint megijedni)
írd meg légyszi hogy mikor mész vissza!!!
Holnap fogok menni orvoshoz.
Sokszor görcsöl még a hasam,még mindig nem jött meg.
tesztet csináltam,az egyik erős nagyon,a másik halvány,alig látható. Hát nem tudom:) Holnap ha végeztem,leírom a fejleményeket:) Köszönöm az "aggódást" :)
Sziasztok!
Nem tudom olvassátok-e.
de gondoltam írok,olyan aggódóak voltatok/vagytok(:
Elment a baba,tegnap éjszaka.felkeltem h görcsöl a hasam,kimentem wc-re csurom vér voltam.lefürödtem,és fürdés közben láttam a babát. mindene megvolt:S kb 2 hónapos lehetett.. istenem. nem akart megszületni:'(
:(
Sajnálom. Bár az érdekes, hogy az orvosok nem tudták megállapítani a terhességet, pedig már ilyen nagy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!