Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit mutat ez?

Szerintetek mit mutat ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Voltam kórházban,szerdán éjszaka sürgősségin a következő panaszokkal:

Nem bírtam felállni úgy görcsöltem,fájt a derekam,amikor pisiltem akkor pedig mint ha valami nyomta volna ott lent amikor pisiltem. előtte kb 4-5 napja reggeli rosszul lét,hányás,fejfájás,alhasi szúrú fájdalom,étvágy talanság,fáradékonyság. de a legfőbb ok ami miatt bementem az a görcs és a nem tudtam felállni. kaptam infúziót,fájdalom gyulladás csökkentőt,Uh,és vérvétel. 1x azt mondták terhes vagyok,1x h vese kövem van... utána azt h egyik sem és haza küldtek.. az eredmények itt vannak nálam,az Uh képek is lefotóztam őket,felrakom ide,megnéznétek nekem h szerintetek ez baba v nem baba? nekem nagyon úgy néz ki hogy az.. Azóta se vagyok jobban.mindenki azt mondja h nem vagyok terhes. de mégis én úgy érzem van valaki a szívem alatt. megnéznétek a képet ha megkérlet titeket? és esetleg így ránézésből hogy mennyi idős lehet ha baba van? Az első két képen mintha baba lenne,de a másik kettőn mintha egy "arc" lenne és mint ha nyúlna valamiért.. Furcsa mi? Várom a válaszokat hogy szerintetek baba-e v nem(: és hogy mi lehet azaz "arc"hoz hasonló:) Köszi sziasztok

ja itt vannak a képek:)

[link]

[link]

[link]

[link]

Köszi sziasztok(:

2012. okt. 1. 18:46
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Na akkor megmondom a tutit.Nem vagyok okos tóni,de ez ha a méhed is nincs kisbabád.Az nem igy néz ki ha terhes lennél,és ahoz pedig tul nagy lenne a babád már.Jelenleg egy pete zsákot és egy pontot kellene látni benne.Tehát ne aggódj .
2012. okt. 2. 18:30
 22/30 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

hcg 94. nem tudom h mit jelent. De azért köszönöm(:

2012. okt. 2. 18:41
 23/30 anonim ***** válasza:

Az sem a méhe és a petefészke....

Mi a mértékegység a HCG-nél?

2012. okt. 2. 18:53
 24/30 anonim ***** válasza:

elég alacson ez a hcg...

de terhes vagy az tuti!

lehet azt nézték h méhen kívüli ?

ezért csináltak ilyen felvételeket ?

nekem öt hetesen 3000 volt a hcg a szervezetemben, naponta duplázódott...(először nekem is gyanakodtak méhen kívülire uh nagyjából tudom a dolgokat)

vissza hívtak kontrollra ahol újból csinálnak hcg tesztet(vérvételt) ?(mert egy hcg teszt még nem lehet viszonyítási alap, 2 hcg tesztből azért már jól lehet következtetni h méhen kívüli vagy sem )

mert akkor tuti ők is a méhen kívülit is nézik !

ha lassan nő a hcg az méhen kívülire utal,

ha rohamosan akkor jó helyen van a baba !!

ha szúr a hasad egyből menj dokihoz nehogy baj legyen!!!(nem megijeszteni akarlak, de jobb félni mint megijedni)

írd meg légyszi hogy mikor mész vissza!!!

2012. okt. 3. 07:48
 25/30 anonim ***** válasza:
Fejlemény?
2012. okt. 6. 22:39
 26/30 A kérdező kommentje:

Holnap fogok menni orvoshoz.

Sokszor görcsöl még a hasam,még mindig nem jött meg.

tesztet csináltam,az egyik erős nagyon,a másik halvány,alig látható. Hát nem tudom:) Holnap ha végeztem,leírom a fejleményeket:) Köszönöm az "aggódást" :)

2012. okt. 7. 11:52
 27/30 anonim ***** válasza:
Rendben! Drukkolok! Èn is görcsölök és halványat teszteltem :-)
2012. okt. 7. 13:58
 28/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nem tudom olvassátok-e.

de gondoltam írok,olyan aggódóak voltatok/vagytok(:

Elment a baba,tegnap éjszaka.felkeltem h görcsöl a hasam,kimentem wc-re csurom vér voltam.lefürödtem,és fürdés közben láttam a babát. mindene megvolt:S kb 2 hónapos lehetett.. istenem. nem akart megszületni:'(

2012. okt. 12. 07:38
 29/30 anonim ***** válasza:

:(

Sajnálom. Bár az érdekes, hogy az orvosok nem tudták megállapítani a terhességet, pedig már ilyen nagy volt.

2012. okt. 12. 12:51
 30/30 anonim ***** válasza:
fura hogy láttad a babát és így megtudod állapítani,hogy mindene megvolt. Én biztos hogy elmennék egy orvosi vizsgálatra.
2012. okt. 12. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!