Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit mutat ez?

Szerintetek mit mutat ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Voltam kórházban,szerdán éjszaka sürgősségin a következő panaszokkal:

Nem bírtam felállni úgy görcsöltem,fájt a derekam,amikor pisiltem akkor pedig mint ha valami nyomta volna ott lent amikor pisiltem. előtte kb 4-5 napja reggeli rosszul lét,hányás,fejfájás,alhasi szúrú fájdalom,étvágy talanság,fáradékonyság. de a legfőbb ok ami miatt bementem az a görcs és a nem tudtam felállni. kaptam infúziót,fájdalom gyulladás csökkentőt,Uh,és vérvétel. 1x azt mondták terhes vagyok,1x h vese kövem van... utána azt h egyik sem és haza küldtek.. az eredmények itt vannak nálam,az Uh képek is lefotóztam őket,felrakom ide,megnéznétek nekem h szerintetek ez baba v nem baba? nekem nagyon úgy néz ki hogy az.. Azóta se vagyok jobban.mindenki azt mondja h nem vagyok terhes. de mégis én úgy érzem van valaki a szívem alatt. megnéznétek a képet ha megkérlet titeket? és esetleg így ránézésből hogy mennyi idős lehet ha baba van? Az első két képen mintha baba lenne,de a másik kettőn mintha egy "arc" lenne és mint ha nyúlna valamiért.. Furcsa mi? Várom a válaszokat hogy szerintetek baba-e v nem(: és hogy mi lehet azaz "arc"hoz hasonló:) Köszi sziasztok

ja itt vannak a képek:)

[link]

[link]

[link]

[link]

Köszi sziasztok(:

2012. okt. 1. 18:46
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
51%

Viccen kívül mondom, szerintem ez nem a méhed, hanem a veséd. (Az első két kép.)

Vese UH: [link]

[link]

Méh UH:

[link]

Petezsák UH (mert ha terhes lennél, 5 hetes UH-n ezt kellene látni)

[link]

2012. okt. 1. 21:34
 12/30 anonim ***** válasza:
51%

Utolsó vagyok.

A második két kép pedig:

[link]

2012. okt. 1. 21:51
 13/30 anonim ***** válasza:
ez szerintem sem úgy néz ki mintha a méhed lenne inkább a veséd. Mennyi idős terhes lehetsz?
2012. okt. 2. 06:49
 14/30 anonim ***** válasza:

de ez a méhe!!!

oldalról is van kép róla, ott a petefészkek is látszódnak!!!!

gondolom hasi uh val csinálták igaz??

ha terhes vagy még max petezsákot lát...ahhoz vérvétel kellene h kiderüljön egyértelműen....

2012. okt. 2. 08:40
 15/30 anonim ***** válasza:
3.4. kép a méh és petefészek oldalról amúgy...
2012. okt. 2. 08:41
 16/30 A kérdező kommentje:
Mindjárt előkeresem a papírokat és leírom az eredményeket. amúgy ez a méhem. Külön készültek méhről és belsőszervekről.ráírta az orvos h mi mi. na keresem a papírokat(:
2012. okt. 2. 11:02
 17/30 anonim ***** válasza:
Azért egy terhesség egyértelműen látszik. A nagy fekete semmiben egy kör és benne valami. Később pedig baba formája lesz. Mondjuk nekem még olyan uh-t nem cssináltak amin a petefészkem is látszódott volna.
2012. okt. 2. 13:26
 18/30 anonim ***** válasza:
67%

Ne fárasszatok már le. Ez nem a méhed. Lehet, hogy nézték azt is, de ezek a képek nem arról készültek.

1. A méh körte alakú. Ez nem körte, ez bab vagy vese alakú (mivel ez egy vese).

2. A méh myometrium rétege (az izomréteg, ami igen nagy részét kiteszi) homogén (azaz nincsenek benne sötétebb foltok) az UH felvételen.

3. Az endometrium nem ilyen cakkos szélű paca, hanem teljesen élesen elkülönül az izomrétegtől és csíkszerű.

4. 5 hetes terhesen nem látszódhat az arca a gyereknek, mert 5 hetesen így néz ki az UH kép: [link] (abból a fekete kis foltból a méh üregében lesz a baba)

És így néz ki egy öt hetes embrió:

[link]

[link]

Azt már el sem tudom képzelni, hogy a 3-4. képen másoknak hogy sikerült petefészket felfedezni. A petefészek egy ovális képlet, amiben van néhány (ciklustól függően) fekete, éles szélű karika. Hol láttok ti ezen ovális képletet? Sehol, mert nincs is rajta petefészek.

Tessék, így néz ki ultrahangon egy méh:

[link] (A bejelölt rész az endometrium)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És tessék, íme néhány petefészek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] (ezen a petefészek mellett ott a méh is).

Hasonlít vmelyikre is bármelyik kép a kérdező által linkeltek közül?

És íme néhány vese:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nah akkor szerintetek mi ez? Ha pont úgy néz ki mint egy vese, és kicsit sem hasonlít egy méhre?

Ui.: Ettől függetlenül lehetsz terhes, mivel ezekből a képekből az nem derül ki.

Ha csináltak labort, akkor ott a HCG vagy béta-HCG-t kell keresni. Ha az magas, akkor terhes vagy, ha nem, akkor nem vagy terhes.

De igen egyszerűen leellenőrizheted azáltal is, hogy lemész a patikába és kb. 500 forintért veszel egy terhestesztet. Ugyanis ha egy hete késik, akkor már simán kimutatja a terhességet.

2012. okt. 2. 17:22
 19/30 anonim ***** válasza:
13%
utolsó !!!!a kérdező 3.4. képe tuti a méhe és a petefészke.....
2012. okt. 2. 17:31
 20/30 anonim ***** válasza:
az első két kép szerintem sem a méhe de az utolsó 2-ő tuti
2012. okt. 2. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!