Szerintetek mit mutat ez?
Sziasztok!:)
Voltam kórházban,szerdán éjszaka sürgősségin a következő panaszokkal:
Nem bírtam felállni úgy görcsöltem,fájt a derekam,amikor pisiltem akkor pedig mint ha valami nyomta volna ott lent amikor pisiltem. előtte kb 4-5 napja reggeli rosszul lét,hányás,fejfájás,alhasi szúrú fájdalom,étvágy talanság,fáradékonyság. de a legfőbb ok ami miatt bementem az a görcs és a nem tudtam felállni. kaptam infúziót,fájdalom gyulladás csökkentőt,Uh,és vérvétel. 1x azt mondták terhes vagyok,1x h vese kövem van... utána azt h egyik sem és haza küldtek.. az eredmények itt vannak nálam,az Uh képek is lefotóztam őket,felrakom ide,megnéznétek nekem h szerintetek ez baba v nem baba? nekem nagyon úgy néz ki hogy az.. Azóta se vagyok jobban.mindenki azt mondja h nem vagyok terhes. de mégis én úgy érzem van valaki a szívem alatt. megnéznétek a képet ha megkérlet titeket? és esetleg így ránézésből hogy mennyi idős lehet ha baba van? Az első két képen mintha baba lenne,de a másik kettőn mintha egy "arc" lenne és mint ha nyúlna valamiért.. Furcsa mi? Várom a válaszokat hogy szerintetek baba-e v nem(: és hogy mi lehet azaz "arc"hoz hasonló:) Köszi sziasztok
ja itt vannak a képek:)
Köszi sziasztok(:
jézusom de félelmetes :D
igen olyan mintha baba lenne az első képen ..
de hát az orvos nem látta uh hogy a méhedben van.-e gyerek vagy nem????
mikor menstruáltál utoljára?
Szia!
Én nem látok rajta petezsákot vagy babát.
Nekem teljesen másképp nézett ki az uh leletem,abból azonnal ki lehetett venni a petezsákot.
(Én nem akarok okoskodni, de nekem úgy tűnik hogy cisztád lehet, vagy valami hasonló,mármint a tüneteid alapján.)
2. vagyok!
Csinálj tesztet, ha terhes vagy abból kiderül!
akkor ez nem lehet baba,ahhoz túl nagy..
ez több hónapos terhességnek felel meg amit én látni vélek az ultrahangon ami a baba feje lenne..
lehet tényleg valami más,.
de nem értem, az orvos nem mondta az ultrahangon hogy mit lát??
kérdezte lehetek terhes? mondom nem tudom,nézze meg. ( még ő volt felháborodva persze-.-)
1x terhes vagyok,1x vese kő.. utána semmi bajom azt mondja.. ebből hogy döntsem el?:S
Ezek egyáltalán a méhedről készültek, mert nekem az sem egyértelmű?...
HCG-t nem néztek a laboron?
Mondjuk a vesédről, ha már vesekövet is említettek:D
De a másik kérdésre is válaszolhatnál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!