Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mit mutat ez?

Szerintetek mit mutat ez?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Voltam kórházban,szerdán éjszaka sürgősségin a következő panaszokkal:

Nem bírtam felállni úgy görcsöltem,fájt a derekam,amikor pisiltem akkor pedig mint ha valami nyomta volna ott lent amikor pisiltem. előtte kb 4-5 napja reggeli rosszul lét,hányás,fejfájás,alhasi szúrú fájdalom,étvágy talanság,fáradékonyság. de a legfőbb ok ami miatt bementem az a görcs és a nem tudtam felállni. kaptam infúziót,fájdalom gyulladás csökkentőt,Uh,és vérvétel. 1x azt mondták terhes vagyok,1x h vese kövem van... utána azt h egyik sem és haza küldtek.. az eredmények itt vannak nálam,az Uh képek is lefotóztam őket,felrakom ide,megnéznétek nekem h szerintetek ez baba v nem baba? nekem nagyon úgy néz ki hogy az.. Azóta se vagyok jobban.mindenki azt mondja h nem vagyok terhes. de mégis én úgy érzem van valaki a szívem alatt. megnéznétek a képet ha megkérlet titeket? és esetleg így ránézésből hogy mennyi idős lehet ha baba van? Az első két képen mintha baba lenne,de a másik kettőn mintha egy "arc" lenne és mint ha nyúlna valamiért.. Furcsa mi? Várom a válaszokat hogy szerintetek baba-e v nem(: és hogy mi lehet azaz "arc"hoz hasonló:) Köszi sziasztok

ja itt vannak a képek:)

[link]

[link]

[link]

[link]

Köszi sziasztok(:

2012. okt. 1. 18:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

jézusom de félelmetes :D

igen olyan mintha baba lenne az első képen ..

de hát az orvos nem látta uh hogy a méhedben van.-e gyerek vagy nem????

mikor menstruáltál utoljára?

2012. okt. 1. 18:53
 2/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem látok rajta petezsákot vagy babát.

Nekem teljesen másképp nézett ki az uh leletem,abból azonnal ki lehetett venni a petezsákot.

(Én nem akarok okoskodni, de nekem úgy tűnik hogy cisztád lehet, vagy valami hasonló,mármint a tüneteid alapján.)

2012. okt. 1. 18:53
 3/30 A kérdező kommentje:
már 1 hete késik:(
2012. okt. 1. 19:00
 4/30 anonim ***** válasza:

2. vagyok!

Csinálj tesztet, ha terhes vagy abból kiderül!

2012. okt. 1. 19:02
 5/30 anonim ***** válasza:

akkor ez nem lehet baba,ahhoz túl nagy..

ez több hónapos terhességnek felel meg amit én látni vélek az ultrahangon ami a baba feje lenne..

lehet tényleg valami más,.

de nem értem, az orvos nem mondta az ultrahangon hogy mit lát??

2012. okt. 1. 19:02
 6/30 A kérdező kommentje:

kérdezte lehetek terhes? mondom nem tudom,nézze meg. ( még ő volt felháborodva persze-.-)

1x terhes vagyok,1x vese kő.. utána semmi bajom azt mondja.. ebből hogy döntsem el?:S

2012. okt. 1. 19:10
 7/30 anonim ***** válasza:
80%

Ezek egyáltalán a méhedről készültek, mert nekem az sem egyértelmű?...

HCG-t nem néztek a laboron?

2012. okt. 1. 19:31
 8/30 A kérdező kommentje:
igen arról. miért miről másról kellett volna h nem 1 értelmű?
2012. okt. 1. 20:57
 9/30 anonim ***** válasza:
81%

Mondjuk a vesédről, ha már vesekövet is említettek:D

De a másik kérdésre is válaszolhatnál:)

2012. okt. 1. 20:59
 10/30 anonim ***** válasza:
Labor eredmények? Bétahcg? Egy hét késésnél vérből megmondják. Ezek radiologiai képek. Több kismedencei szerved nézték.
2012. okt. 1. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!