Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Adnátok a következő nevet a...

Adnátok a következő nevet a kislányotoknak:Kovács Csenge?

Figyelt kérdés

Mindkettőnknek ez tetszik nagyon és szívünk szerint nem törődnénk a hangzással,de még gondolkodunk rajta:(

Sajnos nem találunk olyan nevet,ami ennyire tetszene nekünk.

köszi

2012. okt. 1. 11:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nagyon nem jó a mássalhangzótorlódás. A párom Kovács Zsolt, azt sem könnyű kimondani, a Csenge még nehezebb.

A lányaink Emese és Eliza lettek. Ez a tuti, ezt nem értik félre. :)

2012. okt. 1. 13:12
 12/15 anonim ***** válasza:

Kovács Emma Csenge...

Valami legyen közte, az úgy jobban hangzik.:)

2012. okt. 1. 13:13
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A fiamat is a 2.nevén szólítjuk,mert az első nevét a családból vitte tovább(generációk óta),de nem akartuk így hívni ezért kapott 2.nevet és ezt használjuk.

Ezért is nem szeretném most ugyanezt eljátszani a lányomnál.

Tudom nehéz kimondani,de érdekes sok Kovács Csabát,Sándort ismerek sőt Kovács Csillát is és sosem tűnt ez fel.

Most,h leültünk gondolkodni jött ez elő.

Ettől függetlenül lehet,hogy ez marad mivel gyerekkorom kedvenc neve!

Köszönöm szépen mindenkinek a véleményét!

2012. okt. 1. 13:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm kislányát pont így hívják!:) Semmi baj vele szerintem!
2012. okt. 2. 07:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Én adnám, sőt adtam is. Semmi gond nem volt eddig vele, se bemutatkozásnál, se sehol, szóval add nyugodtan ha tetszik.

Mi gondolkoztunk köztes néven, de akkor meg hosszú lett volna, azt meg még sem, így azt a nevet megkapta a következő lány azaz Kincső. :)

2012. okt. 2. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!