Ha nincs semmi panasz,semmi gond,akkor legközelebb csak a 30.héten van kötelező UH.
2012. júl. 9. 15:39
2/13 anonim válasza:
Azt hiszem a 32ik héten.
27hkm
2012. júl. 9. 15:41
3/13 anonim válasza:
A 18. heti uh után engem a 32. hétre hívtak vissza controllra. Így félidőben, 26 hetesen voltunk 4D-n.
2012. júl. 9. 15:41
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most elszomorodtam kicsit. Mi is tervezzük a 4d-t, akkor lehet 25-26. hét körül fogunk menni.Most vagyok 21 hetes.
2012. júl. 9. 15:46
5/13 anonim válasza:
Azt tudtad, hogy nem tesz jót a babának a sok uh? Szóval ha nincs semmi a panaszod akkor a kötelezőn kívül sztem ne nagyon menj!
2012. júl. 9. 15:52
6/13 anonim válasza:
Az én dokim olyan óvatos, hogy 22.héten menni kell. :)
21 hetes km
2012. júl. 9. 15:53
7/13 anonim válasza:
Most ezen elgondolkoztam...
Ha valakinek nincs problémája és csak a kötelező vizsgálatokra megy el, az tesz a legjobbat a babájának.
De ha valakinek problémája van, többször hívja az orvos UHra + elmegy külön 4D-re is, az rosszat tesz a babájával??!!!
Nem hinném, hogy ha káros lenne, akkor csinálnák a dokik... Vagy de??
Nem tudom...
2012. júl. 9. 16:20
8/13 anonim válasza:
Az UH-nak semmilyen káros hatása nincs a babára nézve! Amikor kórházban voltam 2 naponta nézték a babát, hogy minden rendben van-e. Ha káros hatása lenne a havi egyszeri ultrahangnak,akkor már ezer %,hogy lenne egy biztonságosabb módszer arra,hogy lássák mi a helyzet odabent. Nem kell sületlenségeket írni,előbb olvasni kéne,vagy kérdezni a dokitól..
2012. júl. 9. 16:31
9/13 anonim válasza:
Nekem a 18. heti után a 24. heti UH volt. A kórházunkban sok időnek tartják a 12 hetet, így beiktattak még egyet. :) Így mindenki nyugodtabb... :)
30+4 hkm
2012. júl. 9. 17:03
10/13 anonim válasza:
Ma már bizonyított tény, hogy az ultrahangnak semmilyen káros hatása nincsen (pontosabban a vizsgálat céljából készült max 15 perces uh-nak). Persze nem lehet minden nap, de ha mondjuk kéthetente elmennél, még az se lenne gáz (van akinek kell is). Szóval menj csak el a 26. héten, akkor már rendes babafejük van! :) Max eltakarja majd az arcocskáját előletek, de amúgy semmi baja nem lesz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!