Aki volt amniocentézisen, hogy bírtátok ki az utána következő heteket?
Szia. nekem márciusban volt, elég nehéz volt kivárni, de megérte. 3 hét alatt lett meg az eredmény.
Ne izgulj, hamar eltelik! Miért kellett menned?
27 hkm
Szia! Nekem tegnap volt a beavatkozás. Nem idegeskedek, nem vagyok nyugtalan, biztosan minden rendben lesz!!!! Egy hónap múlva kell vissza mennem a genetikai tanácsadásra....az nagyon hosszú idő még! De a nőgyógyászom azt mondta, hogy két hét múlva érdeklődik majd a laborban az eredményért! Nem is gondolok olyanra, hogy felhívnának telefonon.....Szerintem Te se aggódj ilyenek miatt!
Miért végezték el a vizsgálatot? Volt valami eltérés az UH-on? Mennyire kímélted magad az elmúlt hétben?
Én második babámat várom, 20. hétben járok és agykamra tágulatot láttak a Pocaklakómnál, ezért csinálták meg az Amniocentézist! A családom most sokat segít, hogy pihenhessek kicsit. Anyukám látja el a 23 hónapos kisfiamat!
Szóval nyugalom!!!!
Jó babavárást!
Nekem borzasztó emlék a mai napig. 1:35 down kórra jött ki a négyestest, alacsony afp: 0,30.
Amikor megcsörrent a telefonom idegen számmal idegösszeomlást és sírógörcsöt kaptam. Téves volt.
Reggel 9-17ig remegett a gyomrom, nehogy hívjanak.
Szerencsénk volt, nagy szerencsénk.
Nem down kóros a kislányom.
34 éves voltam.
Most 36 éves vagyok és várjuk a következő babát. Már előre rettegek az afptől. Vértesztet még nem csináltattam, a fent leírtak miatt.
Uh-on minden rendben volt a kislányommal mindig.
Nehéz nem aggódni, nagyon nehéz napok várnak rád. De bízz magatokban, hogy egészséges a babád!
Első vagyok, én kizárólag az életkorom miatt.
3. baba, 37 éves vagyok.
3. vagyok. alacsony afp, nagyon rossz négyesteszt.
Most várjuk a 3. babát, 36 éves vagyok, rettegek előre az afp vizsgálattól. Nem akartam vértesztet, a múltkoriból kiindulva.
Nem szeretném, ha megint át kellene élnem ezt az egészet.
Nagyon remélem, hogy most minden rendben lesz.
Nekem a 12. heti uh-on rendben volt szerencsére minden. Ennek ellenére a korom miatt már most elvégezték volna a beavatkozást.
Kedves 9:28-as, téged miért küldtek amnio-ra? Csodállak, hogy nem vagy ideges. Hogy csinálod?
Kedves 9:45-ös neked aztán mivel magyarázták a 0.3-as afp-t? Többi értéked rendben volt?
Én mág sajnos az amnio előtt állok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!