Szerintetek ha 20 het alatt hiztam 10kg, akkor a következö 20-ban mennyijöhet meg fel?
Szerintem figyelj jobban kicsit az étrendedre, (és ha az egészséged engedi) ne hagyd el magad, mozogj valamennyit. Nem bántásból írom, hanem tapasztalatból sajnos.:S
Én 174 cm vagyok, 72 kilóval kezdtem, a végére 99 lettem. 4 hónapos terhesen volt rajtam már +8 kiló. Én sem voltam soha vékony, terhességem előtt fogyóztam, tornáztam, a munkahelyi stressz segítségével és mindezekkel sikerült 85 kilóból 72-t csinálni, de a terhesség mindent felborított. Hiába mondta a doki a diétát, nem nagyon tartottam be, a szüléssel lement rögtön 9 kiló, amiből 4 és fél volt a fiam. Októberben lesz 2 éves, de még mindig rajtam van 20 kiló és bármit csinálok, nem akar mozdulni.:((
Szóval figyelj oda az étkezésekre, ne járj úgy, mint én.:(
Jó egészséget és minden jót kívánok!
26/N
Ne keseredj el, ez alkat kérdése is. Én pl. némi túlsúllyal kezdtem, az elején 18ik hétig, fogytam 5 kilót, tegnap (28+4hét) a védönőnél megmértek és még mindig kevesebb vagyok 3 kilóval mint a terhesség elött. Ergo 2 kilót híztam.
Egy barátnőm 32hetes most , Ő pl. 16kilónál jár. Hát nem vagyunk egyformák. Ha hízékony vagy akkor figyelj oda mit eszel (mondjuk lassan úgy sem fogsz tudni sokat enni, Én már így vagyok vele), mikor eszed.
Érdekes Én a terhesség elött imádtam nassolni, mióta terhes vagyok, talán 3 szelet csokit ha megettem. Egyszerűen nem kívánom, a gyümölcsöket viszont szinte hányásig :)
Tényleg akarat kérdése :)
Sok sikert, és sok boldogságot!
28+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!