Kismamák, ti fogok, csinálni egy nagytakarítást még szülés előtt?
mert hogy utána már nem lesz úgy idő,. pláne akinek második gyerkőc.
mindent puccba vágni?!
köszi, bővebben,:
35 hetes vagyok egy kisfiúval, kislányom 2,5 éves.
már nyár óta nagy lázban égek, folyamatosan csinálunk valamit,(inkább csinálok) hogy ne egyszerre kelljen mindent.
végül is már volt egy nagy takarításom a nyáron, szóval belül is kívül is mindent..
még jövőhétre tervezem a függöny,ablakmosást, ágyhúzást,a babaágy rendezést, meg a kórházi pakkomat összecuccolni..
30 hetes vagyok, óriás pocakkal.
Szombaton jöttek meg a bababútorok, ezt már összerakta a férjem, ma jön a sógorom és a helyükre tesznek minden bútort, a felesleget leviszik a pincébe. Holnap még két szekrény jön - sajnos a hasznosság miatt el kellett ajándékoznunk egy franciaágyat, és annak a tartalmát nem igazán tudjuk hová rakni, hiába selejtezek hónapok óta mindenhonnan.
A héten megpucolom az ablakokat, szerintem utoljára, mert ekkora pocakkal nem érzem magam biztonságban a létrán, és a következő hetekben apránként, nem egy-két nap alatt, körbemegyek a lakáson és nagytakarítok. Kénytelen vagyok elaprózni, mert a kicsilány nem szereti még a mosogatást se.
Én tegnap mostam függönyt, vissza a férjem rakta. Ablakot már nem pucolok. Ma porzsívózás, hálóba ágynemű csere, felmosás és az ilyenkor szokásos :)
Mosni majdnem minden nap mosok, a vasalást tegnap letudtam.
Ja, és 39+2 hetes vagyok, nagy pocakkal :) Szombaton még kirándulni voltunk, a hétre már nem tervezek semmit, itthon tevékenykedem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!