Fiam lesz? Két nagymamám is azt álmodta hogy kisfiam lesz.
20 hetes terhes vagyok. De én inkább kislány párti vagyok. Szerintetek mennyire lehet hinni ilyenkor az álmoknak, illetve a gondolatoknak?
(persze ha fiam lesz ugyan úgy szeretni fogom, nem erről van szó, csak világ életemben kislányt szerettem volna).
peteérés előtt voltam együtt a párommal, és valószínüleg akkor foganhatott Picurka. Holnap megyünk 4D ultrahangra, vajon fogja már mutatni magát?
Szia!
Én kisfiút szerettem volna. sógornőm mondta, hogy azt álmodta, hogy kislányom lesz és Reginának fogják hívni.
Mérges voltam, miért mond ilyet, mikor nagyon kisfiú párti voltam (tesómnak van 2). Végül is igaza lett, kislány lett, de a neve Vivien lett ;)
Most 5 hónapos és imádom, örülök, hogy kislány lett:)))))
Szia!
Nekem már akkor kisfiú szerepelt az álmaimban, amikor még terhes sem voltam. A nyakamat tettem volna rá hogy fiam lesz, még az orvosnak is mondtam, hogy tuti fiú. És nem jött be, kislány lesz! a napokban szintén azt álmodtam hogy kisfiam van. Pedig nem! Egy a lényeg, egészséges legyen, más nem számít!!!
Nálunk a férjem álmodott kisfiúval,én kislányt éreztem.a doki szerint kislány lesz.
39 h
szia. én nagyon kisfiút szerettem volna. a párom meg méginkább. hülyén hangzik, de szinte éreztem, hogy ő fiúcska. a párom a dokitól is úgy kérdezte a nemét , hogy ő úgyis tudja, hogy fiú lesz, de azért mondja meg , hogy az-e.
és valóban fiú lett. most 4.5 hós és nagyon imádjuk.
én is sokszor álmodtam még terhesen, hogy milyen lesz. egy kis békucit vártam, és gyönyörű babánk lett.
ha jól fekszik látni fogjátok. mi is csináltunk 4d UH-t, hatalmas élmény lesz. szinte minden este megéztem, és közben simiztem, így olyan volt , mintha ,,köztünk " lenne, úgy igazán.
Fuh, én is nagyon kíváncsi vagyok már a nemére.
Édesanyám néha-néha eljárt a barátnőivel látnokhoz, vagy jósnőhöz, vagy mihez és 2 különböző hölgynél is rákérdezett már éves eltéréssel, hogy milyen gyerekeim lesznek.
Mindegyik azt mondta, hogy 3 fiam lesz.
Ez évekkel ezelőtt történt.
Most terhes vagyok világ életemben 3 gyereket szerettem volna, mikor ilyenről beszélgettünk a párommal, kiderült, hogy ő is 3 gyerekre pályázik.
Párom 2 hete azt álmodta, hogy fiunk született.
24.-én 16 hetesen megyünk az első ultrahangra.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doki! :)
Egyébként párom és az apukája fiút szeretnének, húgom kislányt, én is inkább lányt, a többieknek mindegy! :D
sziasztok!
Kislány lesz :-) Nagyon szétdobta a lábát, teljes egészében látszott neki a 3 vágás :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!