Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodta az anyukám már...

Azt álmodta az anyukám már többször is, hogy a meghalt nagymamám az unokatestvéremet keresi. Mit jelenthet ez? Mamám 2000-ben halt meg.

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Halál az azt jelenti, hogy az illetőnek hosszú élete lesz :). De itt...Lehet, hogy az unokatesód el fog tűni, vagy tervez valami költözést.
2010. jún. 12. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
A nagymamád visszatért a túlvilágról! Valamit akar neked mondeni, esténként figyelj oda!
2010. jún. 14. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát... ha jóban volt nagymamád és unokatestvéred, vagy nagymamád nagyon szerette unokatesód, akkor lehetséges, hogy meg fog halni. bár remélem, hogy nem így lesz.

Nekem mamám mesélte, hogy azt álmodta pár nappal v héttel (nem tudom már) dédnagypapám halála előtt, hogy dédnagypapám halott testvére, vagy mamám (szintén halott) unokatestvére (nem igazán tudom már) egy lovaskocsit hajtott, amin ott ült dédnagypapám is. (dédnagypapám anno lovaskocsikat hajtott) Ez után az álom után azt mondták mamámék, hogy ez azt jelenti, meg fog halni hamarosan. Sajnos így is lett. :(

16/L

2010. júl. 20. 18:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Részvétem miatta:( Remélem hogy az unokatesóm nem hal meg... Életerős fiatal férfi...
2010. júl. 21. 13:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok.

köszi!

csak nem fog :) főleg ha életerős, és nem beteg :)

bár a mai világban... :S:S egy pillanat és vége mindennek :/

dédnagypapám beteg volt, na meg persze öreg is már. :/

2010. júl. 22. 02:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Nekem mamám 88 évesen halt meg. Szép idős kor:) Unokatesóm még csak 38... Remélem, hogy nem lesz baja:S
2010. júl. 22. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!