Te hány évesen vállaltad az első gyermekedet?
Figyelt kérdés
Ez egy közvélemény kutatás, egyszerűen csak kíváncsi vagyok.:) Mi mostanában tervezzük a Férjemmel. Én 22, Ő 272012. szept. 30. 09:26
41/47 anonim válasza:
Nekünk volt egy szobakutyánk aki sajnos már nincs velünk. Minden nap söpörtem és felmostam. Vedlési időszakban napi 5ször is. Lányom imádta a kutyát, semmi baja nem volt tőle, nem bántották egymást.
42/47 anonim válasza:
Nekem volt egy imádott,agyonkényeztetett fehér cicám.Velünk aludt minden meg volt engedve.Ahogy pozitív lett a teszt a cica költözött még aznap.Anyuéknál van.Nem kockáztattam.
Kutyát majd később veszünk valamelyik szülinapjára vagy karácsonyra mert imádja a kiskutyákat,de még kicsi (2 éves)a lányom.A takarítás amúgy is fog sűrűsödni kisállat nélkül is,főleg mikor már saját lábán jár a gyerek és minden érdekli,meg egyedül akar enni:))
43/47 anonim válasza:
25 évesen összeházasodtunk 4 év kapcsolat után. Az első házassági évfordulónkon teszteltem pozitivat. És amikor betöltöttem a 26. életévem, akkor volt a kislányommal kb 15. hetes terhes. :)
44/47 anonim válasza:
a macskákról a napokban hallottam egy nénitől,aki valami féregvizsgálóosztályon vagy hol a fenében dolgozott még fiatalon és valami olyasmivel ijesztgetett,hogy meg se simogassam a macskát,mert a szőre olyan parazitát hordozhat,ami bejut a szervezetbe és átfúrja a méhfalat. a lányának is ilyen volt... ti hallottatok már erről?
45/47 anonim válasza:
28- de akkor sajna elment.
utána 31voltam mikor az első született,33 a másodiknál és 35 a harmadiknál.
:)
46/47 anonim válasza:
23 évesen estem teherbe, 24 leszek mire megszületik, párom 26 éves, akkor leszünk 2 éve együtt amikor megszületik. Nem terveztük, de nem bántuk meg, hogy így alakult. 26 hetes kismama
47/47 anonim válasza:
20 éves vagyok, 21 leszek mire májusban jön a baba
7hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!