én 26,5 évesen szültem az elsött ,másfél ével késöbb a másodikatt ,34 évesen a 3.gyereket
2012. szept. 30. 13:29
32/47 anonim válasza:
25-ös! Bejelentett lakcím nélkül nem lehet védőnőd, se területileg illetékes orvosod, ezért magánhoz kell járni, nekem erre meg nincs pénzem, és a gyerekem sem akarom 200 km-rel odébb fuvarozni védőnénizésre. Ezért kell a saját lakás. És nem, nem találunk magunknak albérletet olcsón, háziállattal, leendő gyerekkel, lakcímbejelentéssel.
2012. szept. 30. 14:02
33/47 anonim válasza:
Nem kell bejelentett lakcím ezekhez! Nekünk még ideiglenes címünk sincs itt. Mégis ide járok dokihoz és védőnőhöz is! Mi az albérletet olcsón találtuk, babával és kutyával jöttünk! :)
2012. szept. 30. 14:15
34/47 anonim válasza:
Hú, akkor engem valaki félelmetesen félretájékoztatott! :S Köszönöm az információt, akkor ennek utána járok!
2012. szept. 30. 14:17
35/47 anonim válasza:
Járj utána! A védőnőnek pl ki kell mennie házhoz ugye. Ő nem fog neked 200km-t utazni csak ezért. Őket meg még választani sem lehet. Orvosoknál szabad választás van. Járhatsz Kiskunbaracsra is, ha neked az a szimpatikus, hiába vagy mondjuk pesti.
Ja meg mi 4szer költöztünk sajnos a terhességem alatt és ugye mindig ahhoz a védőnőhöz kellett járnom, akihez területileg tartozom. Nem érdekli őket hová vagy bejelentve, csak az, ahol laksz.
Egy dologhoz kell majd az ideiglenes lakcím (legalábbis nálunk) a bölcsihez és az ovihoz.
2012. szept. 30. 14:22
36/47 anonim válasza:
17 évesen szültem az elsőt,a másodikat 19,a harmadikat 21.Ők mind a hárman kisfiúk!Most 23 leszek,mire megszületik(valószínűleg kislányunk).Egyáltalán nem bántam meg,sőt életem legjobb döntése volt,mikor fiatalon úgy döntöttünk,hogy megtartjuk a kisbabánkat!
2012. szept. 30. 16:53
37/47 anonim válasza:
Mi nemrég kezdtünk próbálkozni, párom 23, én 21, májusra tervezzük az esküvőt (bár, ha megfogan a pici, akkor előrehozzuk :) ). Szintén albérletbe jönne (van saját tulajdonú lakás is, de az egyetem és a lehetőségek is ide kötnek még). Mindig is fiatal szülők szerettünk volna lenni, remélhetőleg összejön(nek) hamar! :)
2012. szept. 30. 16:59
38/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok sok értékes választ Mindenkinek! :) Még egy kérdés: kinek van benti állata terhesség és/vagy baba, kisgyerek mellett? Nekünk van kutyánk is, és cicánk is, és nem szeretném őket száműzni a kertbe. Amúgy meg azt mondják az "OKOSOK", hogy semmi baja nem lehet tőle, csak többszöri takarítás szükséges- Ha eddig hetente porszívóztál, mostál fel, akkor mostantól heti háromszor kell. Ti mit gondoltok?
2012. szept. 30. 20:07
39/47 anonim válasza:
benti állat nincs erről nem tudok nyilatkozni
de a férjemmel egyidősek vagyunk 23 évesen született a lányunk.(2,5 éves most)
most 25 éves vagyok és 35 hetes kismama (kisfiúnk lesz a változatosság kedvéért) :)
2012. szept. 30. 22:19
40/47 anonim válasza:
nekünk bejár a cica,meg (mivel még előszobánk nincs,így a konyhába lép be először az ember) a konyháig a kutyák is,ha nemagyon nincs már kedvem vitatkozni velük :)
igazándiból én nagyon nem szeretem az állatokat hosszú távon a házban (anyámékkal együtt aludt egy elkényeztetett kutya az ágyban). még a kimosott ruha is kutyaszőrös volt... persze ez egyénfüggő.
szerintem sem lesz semmi baja a lurkónak,ha veletek élnek a jószágok,bár a cicával vigyázzatok,sok rémtörténetet hallani (meleg helyet keresi,ráfekszik a baba pocijára és megfullad). a bébiszittelt 2 évesem hasra feküdt a kutyával szemben és szó szerint csókolózott vele :SS de túlélte XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!