Ugye csak az élénk piros vérzés jelenthet bajt?
Figyelt kérdés
37+6 hetes vagyok.3 napja van rózsaszínes, véres nyúlós folyásom(gondolom a nyákdugó), de szinte minden pisilésnél jön és sokszor elég nagy adag!Ennyire sok a nyákdugó és igaz csak akkor van probléma ha élénk piros?Vannak fájásaim is de még az nagyon rendszertelen.2012. szept. 29. 11:13
1/6 anonim válasza:
Szerintem megmutatnám magamat egy orvosnak.
2/6 anonim válasza:
Hát szerintem 3 nap után már én is... nekem egy nap alatt távozott a nyákdugó, színtelen volt. De én is úgy tudom, hogy akkor van nagy gond, ha élénk piros vérzés van, viszont szerintem a 3 nap már nem annyira normális.
3/6 A kérdező kommentje:
Pont csütörtökön vizsgált meg a dokim.Azóta van ez.1. nap gondoltam a vizsgálat miatt, de már a 3. nap szerintem nem attól van.Most próbálom elérni a dokimat.
2012. szept. 29. 11:24
4/6 anonim válasza:
Nem, nem csak az élénk vérzés jelenthet bajt.
De szerintem! csak tágulsz, és a nyákdugó hetekig jöhet. nekem 2 hétig volt ilyen folyás-félém, több doki is vizsgált anno, és egyiknek sem jelentett gondot.
5/6 anonim válasza:
Én azt mondom jobb félni mint megijedni.Menj el dokihoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Minden ok csak sok a nyákdugóm.:)Már amúgy kezd szűnni ez a folyás.
2012. szept. 29. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!