Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikorra választottatok...

Ti mikorra választottatok nevet a piciteknek?

Figyelt kérdés
nálunk nemrég derült ki, hogy kislány, és mindenki azzal nyüstöl, hogy válasszunk már... dehát még ráérünk, most vagyok 18 hetes.
2012. szept. 28. 20:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

6.vagyok

Az én kislányom Lia.Ezt a nevet se lehet becézni,de nem baj.Van sok beceneve.

2012. szept. 28. 21:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk csak lany nevunk volt. Aztan a 22. heten kiderult ott log a nudli...Ment a vita...miutan megszuletett 2 napra dontottuk el mi lesz a neve. Az lett amit en valasztottam. Nagyon passzol nem is lehetne mas.
2012. szept. 28. 21:03
 13/17 A kérdező kommentje:

a Lia is szóba jött, az is tetszik nagyon :)

most még kisasszonynak hívom mikor épp a hólyagomon tornázik, amúgy meg hercegnőnek vagy cicának. Anyukám Cilikének hívja, anyósom meg Barackvirágnak :) (a Barackvirág tetszik is, de azért nem adnám neki ezt a nevet :) (nem is név igazán)

ahogy páromat ismerem (mindenkinek kitalál valami nevet) a becenévvel nem lesz gondunk. :)

szerencsére még tényleg van időnk kitalálni mi legyen :)

2012. szept. 28. 21:10
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

1. baba fiú 24 hetesen döntöttük el (addigra lett rendben minden vizsgálata és így világossá vált hogy marad velünk mert egészséges). És az is lett. Fel se merült más.

2.baba kislány na annyi lánynév tetszett hogy a bőség zavara miatt 37 hetesen lett csak nevünk.

3. fiú hát itt ismét nagy bajban voltunk mert csak az az egy fiúnév tetszett amit már ellőttünk... 40.hétre lett neve, hát nem volt 100%os döntés de szerencsére 2 nevet adtunk és a második neve az már jobban illik rá de amúgy csak becenéven hívjuk.

2012. szept. 28. 21:16
 15/17 anonim ***** válasza:

Mikor megtudtuk, hogy babánk lesz, a férjem rögtön előrukkolt a lánynévvel, mert ő rögtön tudta, lány a baba... Pedig azt hittük, fiú, sőt, a 13. héten az UH-n fiúnak is látszott, de fiúnevünk nem volt még. A férjem a nevét nem akarta adni. Ezután kezdtünk el beszélgetni a fiúnevekről, de még sokáig nem volt olyan név, amire mindketten maximálisan rábólintottunk volna. Aztán a 21. héten biztos kislányt állítottak, előtte, a 18-19. héten nem mutatta meg a drága. A 24. héten amnio eredményéből 100%-osan kiderült, hogy valóban kislány, a név pedig azóta is maradt...

34 hkm

2012. szept. 29. 09:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Már a babatervezésnél megvolt a nevünk :)
2012. szept. 29. 11:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Én már most a tervezéskor tudom a gyermekeim nevét, bár azt gondolom, majd ha megszületnek akkor lesz 100% biztos.

L betűs nevekből vannak nagyon szépek :) Azt írtad nem akartok gyakorit, de nekem tetszik a Lilla és a Luca amelyek most gyakoribbak. Tetszik még a Linda, Lenke, Lívia, Lotti, Liliána a páromnak, és a Léna. Barátnőm kislánya Lelle, ez is különleges és szép név szerintem.

2012. okt. 1. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!