Ti mikorra választottatok nevet a piciteknek?
ha fiú jött volna, akkor apa nevét kapja :)
most azt találtuk ki, hogy legyen ugyanaz a monogramjuk, (apa L betűs) szóval szerencsére nincs olyan nagy választék, de így is vacillálok rendesen :)
Megegyeztünk lány és fiú névben is. Amikor kiderült, hogy fiú akkor már egyértelmű volt :) (18hetesen)
38+5hkm
Én a terhességem elején hallottam egy lány nevet,annyira megtetszett hogy akkor eldöntöttük ha lány lesz azt a nevet kapja.Fiú névvel nagy bajban voltunk.De a 30.héten kiderült hogy lány lesz.Már 2,5 éves a kis csaj.
Érdekes hogy az L betűt írtad,nekem elég sok L betűs lánynév tetszik.A kislányom neve is L betűvel kezdődik.
a nagyon "átlagos" L betűs neveket kiszórtuk egyből, szóval most kb olyan 6-7 név van, de még nem döntöttünk véglegesen.
nekem a Lea tetszik nagyon, de ezzel a becézés a bajom: Leácska? az olyan fura hogy becézett formában hosszabb mint maga a név... de majdcsak sikerül dönteni :)
gratulálok mindenkinek a Babához (mind a megszületetthez, mind a pocaklakóhoz) :)
sok boldogságot és türelmet hozzájuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!