Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikorra választottatok...

Ti mikorra választottatok nevet a piciteknek?

Figyelt kérdés
nálunk nemrég derült ki, hogy kislány, és mindenki azzal nyüstöl, hogy válasszunk már... dehát még ráérünk, most vagyok 18 hetes.
2012. szept. 28. 20:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Kb. a 8-9. hét körül. Biztos voltam benne, hogy kislány. A 16. heten meg is erősítette a doki, onnantól én már a nevén szólítottam. :)
2012. szept. 28. 20:21
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
a lányunk nevét már a gyermek tervezés előtt,a fiunk nevét 21.héten
2012. szept. 28. 20:21
 3/17 A kérdező kommentje:

ha fiú jött volna, akkor apa nevét kapja :)

most azt találtuk ki, hogy legyen ugyanaz a monogramjuk, (apa L betűs) szóval szerencsére nincs olyan nagy választék, de így is vacillálok rendesen :)

2012. szept. 28. 20:28
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Augusztusban szültem,júliusban egyeztünk meg,nagy nehezen,mert lánynévben rögtön egyet értettünk,fiúban nem.És hát persze,hogy fiú lett:))
2012. szept. 28. 20:31
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Megegyeztünk lány és fiú névben is. Amikor kiderült, hogy fiú akkor már egyértelmű volt :) (18hetesen)

38+5hkm

2012. szept. 28. 20:39
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a terhességem elején hallottam egy lány nevet,annyira megtetszett hogy akkor eldöntöttük ha lány lesz azt a nevet kapja.Fiú névvel nagy bajban voltunk.De a 30.héten kiderült hogy lány lesz.Már 2,5 éves a kis csaj.

Érdekes hogy az L betűt írtad,nekem elég sok L betűs lánynév tetszik.A kislányom neve is L betűvel kezdődik.

2012. szept. 28. 20:43
 7/17 A kérdező kommentje:

a nagyon "átlagos" L betűs neveket kiszórtuk egyből, szóval most kb olyan 6-7 név van, de még nem döntöttünk véglegesen.

nekem a Lea tetszik nagyon, de ezzel a becézés a bajom: Leácska? az olyan fura hogy becézett formában hosszabb mint maga a név... de majdcsak sikerül dönteni :)

gratulálok mindenkinek a Babához (mind a megszületetthez, mind a pocaklakóhoz) :)

sok boldogságot és türelmet hozzájuk :)

2012. szept. 28. 20:48
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk biztos fiú nevünk volt, lánnyal viszont nem jutottunk dűlőre. Persze kislányunk lett.:-) A szülés előtti héten sikerült eldönteni, de szerintem akkor is csak azért, mert már úgy belefáradtunk a névválasztásba, hogy kedvünk se volt róla mégegyszer beszélni. Végül 2 szép nevet adtunk a kislányunknak és naná hogy egyiket sem használjuk.B-) Egy teljesen más becenéven szólítja őt az egész család. Most várjuk a kistesót. Már a tervezésekor választottunk lánynevet, hogy még1x ugyanebbe a hibába ne essünk. Most már csak akkor leszünk bajban, ha fiú lesz, mert a korábbi név nekem már nem tetszik! :-D :-D :-D
2012. szept. 28. 20:53
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
A Leát Leusnak is becézheted, úgy sztem nagyon kedves név! Előző voltam. :-)
2012. szept. 28. 20:55
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek hamar tudtuk a nevét (10.hét körül), másodiknak a 41.héten (még szerencse, hogy túlhordtam), most a harmadiknak sincs még neve, pedig már 38 hetes...
2012. szept. 28. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!