Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a babakocsi szerintetek...

Ez a babakocsi szerintetek megfelel?

Figyelt kérdés

Falun lakunk,családi házban,nem tömegközlekedek,nem kell cipelnem...

[link]

2012. szept. 27. 15:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Mi is ilyet vettünk.Azóta már sok rosszat hallottam róla.:/ De én amúgy is úgy tervezem h nyárra veszünk neki egy kisebb sportkocsit.Télen szerintem jó lesz mert jól bele lehet bugyolálni ha ki viszem sétálni.Én is falun lakom.Nem tervezem h ezzel a nagy kocsival buszra szállok majd.:)Egyedül meg pláne hogy nem.Amit írtál arra szerintem bőven jó.
2012. szept. 27. 17:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Arra a célra tökéletesen megfelel, amire neked kell. Falura rossz utakra nagyon jó, nekem hasonló van és nagyon szeretem. A bolygósítható kerékkel én sajnos nem tudnék ilyen sz@r utakon közlekedni, mint ami felénk van.Télen nagyon jó a nagy kerék, a bolygóssal 5 centis hóban már elakad az ember.Az enyém ilyen:

[link]

2012. szept. 27. 17:58
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Egy bugaboo használtan 100e körül van, azért egy 30 pár ezer forintos kocsihoz nem kellene hasonlítani.
2012. szept. 27. 21:35
 14/19 anonim ***** válasza:

10.vagyok

Utánanéztem ennek a Bugaboo kocsinak.Hát valami förtelem,a sport része meg főleg.Még ingyen se kéne.

2012. szept. 28. 13:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Én csak azért írtam, mert nyilván egy több száz ezres kocsi sokkal jobb, mint egy olcsó kategóriájú. Hülyeség emlegetni egy szinten, nem is értem minek írta valaki. Szerintem ha nem buszozik az illető csak járkálósnak kell tökéletes választás.
2012. szept. 28. 17:28
 16/19 anonim ***** válasza:

De miért jobb egy 100 ezres kocsi???Mivel tud többet?Magától viszi a gyereket sétálni?Ugyanazt a célt szolgálja mint egy 30 ezres.

Csak egy példa.Az egyik ismerősöm 100 ezres kocsit vett.1-2 hónap után eltörött a kocsi váza.Oké hogy garanciális volt és kicserélték,de addig nem tudott menni sehová a gyerekkel.Ami ugye nem 1-2 nap volt.A mi 30 ezresünknek meg semmi baja nem volt.Szóval azért mert valami drágább még nem jelenti azt hogy jobb minőség is!

2012. szept. 28. 17:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Általában sokkal könnyebb (tolni is egyszerűbb), jobb a rugózása,hidraulikája, maga a váz és a kerék minőségibb. Nem szívja ki a nap olyan hamar a kocsi anyagát,uv szűrős.Az autósülés ált. tesztelt törésteszteken ami ott elég jó/kiváló minősítést elért. stb. Az tény, hogy sok 100 ezres kocsinak csak a reklámja jó(pl peg perego) De ez olyan, hogy most suzukit vagy audit vegyünk.. Örök vita
2012. szept. 28. 20:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Utolsónak!!!

Ne célozgass!Nem azért szólom le mert nem tudom megvenni!Hanem mert bután néz ki!Te írtad hogy sokaknak nem tetszik.És nekem ne mondja senki hogy főleg a sport rész annyira kényelmes egy babának.Nekem nem az volt a fő szempont hogy kicsire össze lehessen csukni meg stb.Hanem hogy kényelmes legyen a babámnak.És tudod mit soha nem adnék ennyi pénzt egy babakocsiért.

2012. szept. 28. 21:27
 19/19 anonim ***** válasza:

18.vagyok

Akinek szántam úgy látszik kitörölték a válaszát.

2012. szept. 29. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!