Iker babakocsit keresünk, de nagyon nehéz megfelelőt találni. Nektek melyik típus vált be?
Ez sok mindentől függ. Mi peg perego aria twint használtunk, de az nem dönthető teljesen le. (Viszont befért a panel liftbe, ami nem elhanyagolható dolog, hiszen a 10-en lakunk, és nincs babakocsi tároló a házban.)
Ha nagyobbak a gyerekek,könnyen be tudnak mászni, mert alacsony, ám pont emiatt lelóg a földre a kocsi alatti kosár...
Könnyű, és könnyen irányítható. Keskeny, de nem annyira, hogy az auchanban vagy tescoban kiférj a pénztárak között :S
Volt bergon, de az egy monstrum. Nem jó városi közlekedésre. Bazi nehéz is.
Attól is függ, hogy melyik típus tetszik nektek, egymás melletti vagy mögött, hol laktok, hova mentek a babakocsival, stb.
Ja, és, hogy mennyit áldoztok rá...
Mikado márkájú vettünk, innen rendeltük: olcsobabakocsi.hu
Van több ikres is, nagyon jók szerintem.
Köszönöm a válaszokat!
A peg perego aria twin csak sport babakocsiként kapható? Nézegettem a képeket, de sehol sem láttam mózeskosárral, amit már újszülött kortól lehet használni.
Nekem a Tako Duo Driver teszik, csak annyi a problémám vele, hogy nem bolygósítható kerekei vannak, ami nem előnyös a közlekedésben. A stílusa tetszik és hogy nem túl széles a többi kocsihoz képest. De mindenképp bolygósítható kerekűt szeretnék.
Először peg pergo egymás mögötti volt, ami vízszintesig dönthető. A mi liftünkbe sem fért be, így elég macerás volt, de mint babakocsi, kényelmes, stabil, strapabíró volt.
Viszont amikor már tudtak stabilan ülni, cseréltünk MacLaren esernyő kocsira. Egymás meletti, így a liftbe ez sem fér be, de sokkal könnyebb, kezelhetőbb és kise helyet foglal.
Nevetni fogtok, mi 4-at vettünk, mire végül bevált! :)Az első egy mélykocsis, ringatós volt, nagyon jó míg picik a babák, egy svéd gyártmányú, hagyományos babakocsi. De nem fért be normálisan a kocsiba, mert összecsukva is nagy volt. Aztán vettünk használtan egy sportkocsit, kb. fél évesek voltak az ikrek, és nyárra tökéletes volt, csak nem lehetett téliesíteni. Végül vettünk még egy sportkocsit, ez is jó volt, Easy go duo comfort, ezt használtuk legtovább. DE mivel a gyerekeim babakocsi imádók, és nappal még kétévesen is abba aludtak, hát kilógtak már a kocsiból, és a súlyuk miatt és a kis keréktől tolni se bíratm már. És akkor rátaláltunk álmaim kocsijára! HA most várnám az ikreket tutti csak ezt! Hauck márka, nagy kerekekkel, és az első bolygósítható! szuper könnyű tolni, tágas, kéynelmes, kocsiba is befér, és ebbe is jót aludtak a nyáron. Na de mostmár elvonás van, mert várom a kistesót, ők meg mennek oviba, tehát elaadó sorba kerül imádott kocsikánk. alig 3 hónapot használtuk.:(
Ja én mindig csak egymás mellettit néztem, nem tetszett ahol egymás mögött vannak. DE ízlések és pofonok. Elsődleges szempont a helyigény, aztán a terepviszonyok. és nem utolsó az ára sem azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!