Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez a babakocsi szerintetek...

Ez a babakocsi szerintetek megfelel?

Figyelt kérdés

Falun lakunk,családi házban,nem tömegközlekedek,nem kell cipelnem...

[link]

2012. szept. 27. 15:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nekünk,pont ilyen van.A lila.Nagyon nem vagyok megelégedve vele.Rohadt nehéz,egy zebrán alig bírom áttolni-rossz a rugózása,múltkor majdnem el is ütöttek,mert nem bírtam felemelni a járdára,hozzáteszem nem az én bénaságom.2 hónapos a lányom,de már kezd szétesni,nem bírja a terhelést.
2012. szept. 27. 15:53
 2/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok:a napellenzője nem ér semmit,nem véd.Irányítani,és tolni is nehéz.A szétszedése nehéz,maga ahogy össze van rakva,szinte megfejthetetlen.Már nagyon megbántam.A baba mélyen van benne,nem lát semmit,egy játékot nem lehet rá akasztani,hogy a babuk jól lássák.
2012. szept. 27. 15:55
 3/19 anonim ***** válasza:
Számomra az is hátrány, hogy nem bolygósítható a kereke. Mikor a kicsi már nagyobb lesz (súlyra is) lehetetlen lesz irányítani.
2012. szept. 27. 15:55
 4/19 anonim ***** válasza:
Úgy vagyok ezekkel, mint a kínai bolttal, hogy nem vagyok olyan gazdag, hogy kínainál vásároljak (inkább egy turis-vaterás angol használt mint egy kínai boltos új)....ezek a kocsik sztem borzalmas gagyik, igaza lehet az előttem szólónak, hogy nehéz-ez a képről is látszik....én azt mondanám mindenkinek 3. babánk jön-és az előzőnél 4 kocsim volt-kicsit babakocsi mániás vagyok, a tökéleteset keresem, volt concord, brio, bugaboo, peg perego, egy sem tökéletes, de a bugaboo közelít legjobban, tehát ha kevés a pénzed akkor inkább vegyél használtam, ezeknek a jobb kocsiknak mindene mosható és általában aki ilyet meg tud fizetni az tud is szépen bánni vele, tehát szép marad...de ezektől a 30-50 ezres kínai borzalmaktól óvakodjon mindenki:-)
2012. szept. 27. 16:11
 5/19 anonim ***** válasza:

szerintem meg falura, kertbe tökéletes!Felénk sok anyukának van ilyen,jól boldogul a rázós utakon.

Csak boltba nehéz vele közlekedni, meg mondjuk az egész csomagtartót elfoglalja:)

De ha ezek nem jelentenek problémát,akkor szerintem jó választás

2012. szept. 27. 16:11
 6/19 anonim ***** válasza:
szerintem sem a legjobb választás....a bolygósítható kerék nagyon jó!
2012. szept. 27. 16:12
 7/19 anonim ***** válasza:

oké,de egy bugaboo piszok könnyű...még egy sima macskaköves úton is baj van vele, nem hogy egy földúton...

oké,nehéz ez a kocsi, de azért el lehet vele boldogulni, és legalább nem akar feldőlni,szétesni az első bukkanónál.

Nekünk is ilyen volt az első kocsink,csak azért cseréltem le,mert nem birtam felcipelni a 2.ra.Ha kertesben laknánk, megtartottam volna.

2012. szept. 27. 16:14
 8/19 anonim ***** válasza:
Az már épp elég baj,ha a boltba nem fér be vele...
2012. szept. 27. 16:17
 9/19 anonim ***** válasza:
A bugaboot megvédem, bár városban lakunk, de új az utcánk, murvás így azon kellett minden nap kitolnom és gond nélkül megy, de vettem hozzá hókereket és azzal meg egyszerűen csodás:-)
2012. szept. 27. 16:24
 10/19 anonim ***** válasza:
Nekünk Kunert VIP volt.Szinte teljesen ugyanilyen,csak a Vaterán olcsóbb 32000 Ft.Én nagyon szerettem,pedig városban lakunk.Érdekes mindenki leszólja ezeket a kocsikat,nekem semmi bajom nem volt vele.Befértem vele mindenhova,tolni is könnyű volt.Igen,nehéz kocsi.De ha nem kell emelgetni akkor nincs gond és falura is tökéletes.Nálunk elég sok anyukának van Kunert kocsija.
2012. szept. 27. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!