Babakocsi kérdés! Szerintetek?
Falun lakunk,tehát nem panelban,nem tömegközlekedek. 3fokos lépcsőn kell leemelnem csak.. Autóval biztosan megyünk majd,ha lesz. :)
Nem tudom,milyet vegyek.
Linkelnétek nekem?
Köszönöm!
Én a köv. szempontok alapján választottam.
Legyen 3funkciós
méret nem számít- nagy a kocsink
családi ház- nem kell cipelnem
nem tömegközlekedek
strapabíró legyen
nagy kerekek
Én ezt választottam:
35hkm
Szia!
Én már kinéztem magunknak és ez is lesz. Tomas Bomble Bee.
Nálam fontos volt, hogy legyen mózes-hordozó-sportrész. Nagy kerekeset akartam, szigorúan négykerekűt és egy bajom volt, hogy 60.000Ft-nál nem akarunk többet adni érte. Sok jót olvastam a Tomas kocsikról így ez marad, minden igényemet kielégíti.
Falun lakom, nem kell tömegközlekednem, hepehupásak a járdák, autóba rakással szintén nincs gond.
Az én szempontjaim annak idején hasonlóak voltak. Nekünk is 3 lépcsőnk van, de én nem cipelem, mert elég nehéz, hanem lelépcsőzök a kerekeivel. A második babámat szolgálja ki, gond nélkül már. Ja, és a Suzuki Swift hátuljába befér összecsukva, bár mellé már nem sok mindent lehet pakolni.
2009-ben vettem, 85 ezer körül. De van hozzá babaülés, adapterrel, mózeskosár, és sportkocsinak is használható. Volt még hozzá esővédő, lábzsák is.
Őszintén falura egy jó nagy tágas dög nehéz masszív babakocsit vennék. Újat fölöslegesnek tartom az első időre, mert a lényeg az úgyis, hogy a babát védje. Ha meg lesz autó, akkor elmentek és vesztek egy olyat ami belefér.
Ilyesmire gondoltam:
Bár nekem ezek tetszenek is, stílusosabbak mint a neonzöld, meg narancs... színű újak.
Köszi, bár nem kértem a véleményed sem én, sem a kedves kérdező.
Egyébként nem ilyen a színe, ezt csak mintaként csatoltam be. :-)
Szerintem a kérdezőnek sem ez volt az elképzelése. :)
De tanulságos volt, hogy ilyen retro dolgokat még találni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!