15 hetesen ha az orvos 70%-ra tippeli h fiú a baba, mennyire hihetek neki?
8.válaszoló vagyok, nekem is csak kukit mutattak, látjátok mégis kislány lett belőle :-)
Na nem baj, 4d-n nagyon szépen látni fogtok mindent teljesen más, mint a "fekete-fehér" UH. Nagyon érdemes elmenni, hatalmas élmény volt nekem is és az apukának is :-)
13 hetesen a dokim megtippelte a baba nemét: kisfiú. Mutatta is, hogy nézzük meg, ott van az a valami, ami nem lenne ott, ha kislány lenne... A 19. héten a picikém szégyenlős volt, nem mutatta, mi van a lába között, de kislányra tippeltek... A 22. héten látszódott először, hogy kislány lesz, ez biztosra mondták... Majd a 24. héten amniocentézisből 100%-osan bebizonyosodott, hogy a kis pocaklakónk kislány.
34 hkm
Ma tettem fel egy hasonló kérdést.
Többszörös fiús anyuka vagyok 2napja voltam uh-on.17.hét elején.
A dokim sima,kórházi gépen nézett és nem genetikus.
Alulról mutatta magát,a pofiját szinte nem is láttuk.
A dokim titokzatosan mosolygott aztán azt mondta,h tippre kisfiú.
Én viszont alulról nem láttam egyértelműen férfiasságot.
Pedig fiúk után már nagy tapasztalatom van:D
Nem tudom hihetek e neki,mert mikor rákérdeztem biztos e azt mondta nem,inkább pár hét múlva derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!