Akinek a 28. héten 900 grammra becsülték a baba súlyát végül milyen súllyal született? Az orvos szerint ez kevés.
Szia!
Van egy táblázatom, ami szerint 3 kiló körüli lesz. De lehet, hogy csak most fog igazán sokat hízni a babád, de az is lehet, hogy elmérték.
További minden jót!
Nem nagy, de nem is olyan pici! Lehet, még most fog belehúzni!! Voltál azóta dokinál, mennyit nőtt azóta?
Nekem kb 30hétig két terhességnél is a babáim átlagosak-afellett kicsivel voltak, és utána nagyon lelassultak. Az egyik pl 32hetesen 2kg volt- és csak 2,6kg-mal született kereken 6hét mulva. A másik szintén nagyobb volt egy picit a 34hetes uh-n volt 2,5kg- és mégis kiírás előtt 5nappal 3050grammal született. Szóval ők a végére belassítottak. Lehet a te lányod meg majd csak most fog belehúzni a hízásba. :)
Az biztos, hogy nem egyforma ütemben nőnek a babák a pocakban.
Egyik barátnőmnek pl 1700grammrta tippelték 27hetesen a babáját- akkor szoktak 1kg-osak lenni átlagban. Teljeseá beparáztatták, hogy mekkora óriásbébije lesz, és hogy tutira el van számolva... végül 2nappal szült kiírás előtt és 3,6kg volt az az óriásbaba a hasában. Biztos, hogy nem mérték őt jól 27hetesen. :)
A lényeg, hogy egészséges legyen a pici lányod- ha picike egy kicsit az nem baj, majd idekint megnő!! :)
Lehet ám, jól mérték.
Nekem ma, 29+1 hetesen 1600 grammra saccolták a picilányom, és én is úgy gondolom, hogy olyan 3,6-3,8 körül fog születni.
Kb 32hetes vagy most? mert akkora 2kg jó érték.
De az nagyon jó, hogy jobban figyelnek rád, és ha gond van- beavatkoznak.
Remélem még egyben lesztek egy darabig!! Drukkolunk, majd jelentkezz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!