Ti hogyan oldjátok meg a "kényelmes" alvást és a tusolást?
Most vagyok a 26. hét közepén, de már pár napja nehézkes az elalvás. Ha az oldalamon fekszek, akkor hamarosan elkezd hasogatni vagy a hátam, vagy a derekam. Egész kemény az ágyam, de alapból derékfájós vagyok. Ha viszont a hátamra fordulok, akkor a Kicsim kezd el ficánkolni, hogy kisebb lett a helye (és hol van még a vége...), na meg majd jön a lábzsibbadás is.
A tusolás meg már most kezd kimerítő feladattá válni. Mi lesz még itt is a továbbiakban?
Ti hogyan oldjátok/oldottátok meg ezeket?
Nem mindenki viseli ugyanúgy a dolgokat.
Nekem a 36ik héten kezdett kényelmetlen lenni az alvás, de ettől függetlenül mindig ki tudtam magam aludni. Most már csak az a probléma h alig tudok felkelni az ágyból ha wc-re kell mennem :) A zuhanyzással nekem semmi bajom. Sőt, ha a kádban fürdök még onnan is ki tudok szállni. Pedig nincs kicsi hasam (117cm).
Szerintem ha már most ilyen kényelmetlen, sajna később sem lesz jobb. Próbáld meg az alvást úgy kényelmesebbé tenni, hogy teljesen kipárnázod magad!
38+5hkm
Hát akkor marad az oldalt fekvés... Valahogyan majdcsak átvészelem a derék- és hátfájásos kínjaimat.
Ráadásul több pihenőre is lettem fogva, nem tudom, hogy kismama tornát végezhetek e. Az talán enyhíteni a derekam, hátam fájó nyilallásait.
Amúgy nekem köldök felett kb. 2 cm-rel mérve a pocim 100cm volt egy hete. Azóta már nyilván növekedtünk, bár mérni nem mértem.
Ami a tusolást illeti, fürdőkádban guggolva próbáltam, de a felállás már kicsit nehézkes, így áttértem az állva való tusolásra. Viszont mire rendesen letusolok, az ki is fáraszt egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!