Ha fekszek és elkezd rugdosni a picur, az azt jelenti, hogy nem kényelmes neki?
Lehet egyáltalán tudni valamiből, hogy mikor jó neki és mikor nem, na meg hogy mikor kell testhelyzetet váltanom miatta?
24 hkm
Szerintem inkább kényelmes, és akkor tudja magát igazán kiélni, amikor te nyugalomban vagy.
Nálam legalább is így volt.
Egész napos fizikai munka után, este megettem a vacsimat, eldőltem a franciaágyon, és akkor indult be, egészen míg el nem aludtam/tunk.
Napközben is mocorgott, de akkor inkább csak helyezkedett.
Amúgy szerintem mindig jó dolguk van :)
Az természetes, hogy ha testhelyzetet váltasz, a babának is változtatnia kell odabent. Illetve sokszor felébrednek, amikor megszűnik a mozgás, ringatás.
Azt olvastam, hogy van, hogy a totál háton fekvést nem szeretik annyira babák, mert olyankor a súlyuk (mármint a baba, méhlepény, víz... stb.) picit nyomja a medencei és gerinc melletti nagy ereket és rosszabb lehet a vérellátásuk (meg a tiéd is). Ez valakinél keményedést vagy szédülést is okozhat - utóbbit főleg akkor, ha alacsony a vérnyomása. De ha nincsen más tüneted ilyenkor, csak mocorog, persze fekhetsz háton (pl. amíg tornázol), csak aludni inkább oldalt ajánlott vagy ha csak háton megy, akkor picit megtámasztva.
HA rugdos, az maximum Neked nem "kényelmes". :o)
Ne aggódj miatt, ő aztán tud úgy helyezkedni, ahogy neki jó, jól ki van ez találva. Ha nagyon nem tetszik neki, akkor addig fog piszkálni, amíg végül Te váltasz testhelyzetet. Irányító természetűek, már odabent. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!