Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi baja lehet a babának, ha...

Mi baja lehet a babának, ha házi majonézt ettem?

Figyelt kérdés

Étteremben voltunk ma külföldön,és a kajához volt mártogató,tejfölnek írták az étlapon,de majonéz volt.Megkérdeztem házi-e,azt mondta a pincér igen.Mondtam,hogy terhes vagyok,erre megkérdezte a szakácsot,hogy házi-e és van benne tojás,aki állítólag azt mondta,hogy bolti,de ebben nem vagyok 100%-ig biztos...lehet ez így egyszerűbb volt nekik.

Két pici tunkolás volt,amikor is rájöttem,hogy az nem tejföl,szerintetek lehet belőle gond? 31 hetes vagyok

2012. szept. 26. 21:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A boltival nincs probléma, sose látott tojást.

A házival az a baj, hogy nyers tojással készül, és a nyers tojás, nyers hús, nyers hal tilos.

Ha friss a tojás, akkor nem lesz probléma ilyen esetben szerintem.

2012. szept. 27. 07:51
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A család nagy padlizsánkrém rajongó :) én mindig magam készítek majonézt hozzá,mert teljesen más ízt ad. És még élek én is,meg a 2 hetes babám is,pedig terhesség alatt fenemód sokat ettem ebből a finomságból.
2012. szept. 27. 09:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod 2 tunkolástól. Én is terhes vagyok, már sokszor ettem majonézt (a nagy kánikulában is előfordult, hogy kívántam) és semmi bajom. Nem kell ennyire parázni. Ha megennél egy jó nagy adag franciasalátát, ami tele van majonézzel és napokig állt a forróságban, akkor kezdhetnél aggódni. Ja, egyébként meg az ilyesmi fertőzések az első 12 hétben veszélyesek, utána már van olyan erős a magzat, hogy 1-2 majonézes falattól nem lesz baja, főleg ha erős az immunrendszered.
2012. szept. 27. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!