Nagyon meg vagyok ijedve, kérlek benneteket nézzetek rám, baj van?
Egy hete teszteltem az első, épphogy látható pozitívamat Medi-Preggel.
Még aznap egy Walentin határozott bár a kontrollcsíknál halványabb pozitívat adott.
Két nap múlva egy Discolor teszt is határozott pozitív lett, de még mindig nem kontrollcsík erősségű.
Pár nap múlva jött a HCG-line, ami megint erős pozi lett.
Ma előttem egy Gabriellt, ami a csepegtetés pillanatában elkezdett pozitivosodni, de annyira sokkal halványabb a kontrollcsíknál. Azt hittem ma már extra erős pozim lesz, hisz több a HCG.
Nagyon sírtam, hogy talán felszívódott az én Angyalkám.
Nem bírtam nyugodni és az imént megcsináltam egy Medi-Labot, ami annyira gyorsan és határozottan két kékcsíkos lett, hogy újra reményt érzek, és azt, hogy nincs baj.
Orvoshoz csak 17-én megyek, mert szabin van. Az égvilágon semmi panaszom nincs, azon kivül, hogy picit több a fojásom és a cickóim keményebbek lettek.
Kérek szépen őszinte véleményeket, baj lehet?
Iszom céklalevet, palástfüvet. Szedem a gravidát, folsavat, magne b6-ot. Egészségesen élek, nem dohányzom és az orvos látogatásáig a nemi élet is fel lett függesztve. Mit tehetnék még?
Kedves exkismami, boldog anyuka! Óriási nagy gratula Neked, remélem jól vagytok. Épp ma gondoltam Rád, ezért is néztem ide, erre látom, hogy írtál. Jaj de lennék már a helyedben........de irígy vagyok :D
Mi jól vagyunk köszönöm. Holnap megyek ismét orvoshoz. Aug. 17-én 7 hetes voltam és 9 mm - es a babócám. Holnap már 9+3 hetes vagyok, és nagyon izgulok, hosz minden rendben van e, szépen nőtt e az én kis Angyalkám.
És mesélj, akár priviben is, hogy milyen érzés? Tejcsi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!