Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon meg vagyok ijedve,...

Nagyon meg vagyok ijedve, kérlek benneteket nézzetek rám, baj van?

Figyelt kérdés

Egy hete teszteltem az első, épphogy látható pozitívamat Medi-Preggel.

Még aznap egy Walentin határozott bár a kontrollcsíknál halványabb pozitívat adott.

Két nap múlva egy Discolor teszt is határozott pozitív lett, de még mindig nem kontrollcsík erősségű.

Pár nap múlva jött a HCG-line, ami megint erős pozi lett.

Ma előttem egy Gabriellt, ami a csepegtetés pillanatában elkezdett pozitivosodni, de annyira sokkal halványabb a kontrollcsíknál. Azt hittem ma már extra erős pozim lesz, hisz több a HCG.

Nagyon sírtam, hogy talán felszívódott az én Angyalkám.

Nem bírtam nyugodni és az imént megcsináltam egy Medi-Labot, ami annyira gyorsan és határozottan két kékcsíkos lett, hogy újra reményt érzek, és azt, hogy nincs baj.

Orvoshoz csak 17-én megyek, mert szabin van. Az égvilágon semmi panaszom nincs, azon kivül, hogy picit több a fojásom és a cickóim keményebbek lettek.

Kérek szépen őszinte véleményeket, baj lehet?

Iszom céklalevet, palástfüvet. Szedem a gravidát, folsavat, magne b6-ot. Egészségesen élek, nem dohányzom és az orvos látogatásáig a nemi élet is fel lett függesztve. Mit tehetnék még?

2009. aug. 2. 16:16
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Kedves exkismami, boldog anyuka! Óriási nagy gratula Neked, remélem jól vagytok. Épp ma gondoltam Rád, ezért is néztem ide, erre látom, hogy írtál. Jaj de lennék már a helyedben........de irígy vagyok :D

Mi jól vagyunk köszönöm. Holnap megyek ismét orvoshoz. Aug. 17-én 7 hetes voltam és 9 mm - es a babócám. Holnap már 9+3 hetes vagyok, és nagyon izgulok, hosz minden rendben van e, szépen nőtt e az én kis Angyalkám.

És mesélj, akár priviben is, hogy milyen érzés? Tejcsi van?

2009. aug. 30. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!