Hány hetesen írt ki benneteket az orvos?
36. hétig dolgoztam mindhárom lányommal, onnantól TGYÁSon voltam, tehát a dokim egyáltalán nem írt ki :-D
4,5 kiló felettiek voltak mindannyian természetes úton.
Mindkét terhességem alatt akkor, mikor megkértem rá, mert már nem akartam tovább dolgozni. Olyan 32. hét körül volt mind a kétszer.
Egyébként a 12. hét után azt mondta, szóljak bármikor és ő kiír.
Ez szerintem nem úgy működik, hogy kiír az orvos, mint mikor beteg vagy...
Én az első babámmal a 32. hétig dolgoztam, akkor mentem el a körzetihez a táppénzes papírért, hogy most már nem szeretnék dolgozni.
A nőgyógyászom is csak javaslatot tett a 30. hét környékén, hogy most már nem kéne dolgoznom... Én jól éreztem magam, nem akartam otthon ülni. Elég volt az a 2 hónap szülés előtt, hogy felkészüljek meg pihenjek.
De van olyan kolléganőm aki ahogy megtudta hogy babát vár máris elment táppénzre.
Ez tőled függ mennyire érzed jól magad, mennyire bírod a munkát.
4 hónapos terhesen még dolgoztam,utána kiírt.
Nem volt oka,csak az,hogy elképesztően fáradt voltam mindig pont munkaidőben,délelőtt nem tudtam létezni.
Déltől estig jól voltam.
A babám kicsi lett,de a kettőnek azt hiszem semmi köze egymáshoz :-) 2860 grammal született.
Nekem 30 hetesen mondta azt a sok keményedésem miatt, hogy ha akarom kiír. De én visszautasítottam, mondván, ezt a két hetet már kibírom, majd kímélem magam. És nem is volt vészes. Most az éves szabadságomat vettem ki ami 1 hónap, aztán meg majd július 1-től elmegyek tgyás-ra.
32 hkm
Engem 12 hetesen írtak ki bár nem nagyon akartam, mert féltem hogy halálra fogom magam unni otthon.Nincs így....sőt!!
Valamikor nincs is időm itthon például főzni vagy takarítani.Mondjuk vagy egyiktől vagy a másodiktól hamar elfáradok.23 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!