Nagyon meg vagyok ijedve, kérlek benneteket nézzetek rám, baj van?
Egy hete teszteltem az első, épphogy látható pozitívamat Medi-Preggel.
Még aznap egy Walentin határozott bár a kontrollcsíknál halványabb pozitívat adott.
Két nap múlva egy Discolor teszt is határozott pozitív lett, de még mindig nem kontrollcsík erősségű.
Pár nap múlva jött a HCG-line, ami megint erős pozi lett.
Ma előttem egy Gabriellt, ami a csepegtetés pillanatában elkezdett pozitivosodni, de annyira sokkal halványabb a kontrollcsíknál. Azt hittem ma már extra erős pozim lesz, hisz több a HCG.
Nagyon sírtam, hogy talán felszívódott az én Angyalkám.
Nem bírtam nyugodni és az imént megcsináltam egy Medi-Labot, ami annyira gyorsan és határozottan két kékcsíkos lett, hogy újra reményt érzek, és azt, hogy nincs baj.
Orvoshoz csak 17-én megyek, mert szabin van. Az égvilágon semmi panaszom nincs, azon kivül, hogy picit több a fojásom és a cickóim keményebbek lettek.
Kérek szépen őszinte véleményeket, baj lehet?
Iszom céklalevet, palástfüvet. Szedem a gravidát, folsavat, magne b6-ot. Egészségesen élek, nem dohányzom és az orvos látogatásáig a nemi élet is fel lett függesztve. Mit tehetnék még?
Héééé Te lááány....csináltál vagy 6 tesztet és egyik sem negatív.... :) Hááát hogy tudnálak meggyözni hogy kismami vagy!! :) Nyugi és nyugi!! Annyit tanácsolok,hogy a palástfüvet most már ne idd,nekem is mondta a dokim!! Sok boldogságot!! :)
37+3 hetes mami :)
Nagyon köszönöm nektek is a megnyugtatást!
37+3 hetes kismami!
Annyira nagyon jót nevettem, köszönöm. És annyira igazad van.
Ha még olvasol, akkor elmondanád, hogy miért ne igyam a palásfüvet. Számomra ez örök relytély marad, hisz amikor mégcsak vártam, hogy teherbeesek, akkor sem ajánlották, de én állítom, hogy nagy része volt neki és a cickának, na meg apukának is abban, hogy babás legyek.
Sok helyen olvastam, hogy az első három hónapban tanácsos inni.
Igaza van mindenkinek,,,nyugi...de hadd jegyezzem meg a túlzott aggódás,amit csinálsz,az legalább annyira ártalmas,mintha rágyújtanál:)
A vitamin bevitelt sem szabad túlragozni,mert a vitamin többlet ugyanolyan káros,mint a hiánya.
ha nem vérzel,nem görcsölsz,nem pecsételsz,akkor nyugodtan szerelmeskedhetsz a pároddal,persze egy hangyányit finomabban:)
és csak pozitiv dolgokra gondolj..
Palástfüvet a terhesség elött,és a terhesség utolsó heteiben ajánlják,állítólag megkönnyíti a szülést,segíti a méhösszehúzódásokat! Én is ittam cickát,palástot,de mihelyst láttam a pozi tesztemet,abba hagytam őket! Aztán várom majd hogy írj hogy mi volt a doki bácsinál! )
37+4hetes mami! :)
37+4 hetes kismami! Köszönöm szépen a válaszod. Mindenképp megírom majd, hogy hogy vagyunk, bár még olyan messze van a 17-e.
Addigra már lehet lassan Neked is lesz mesélni valód :-)
Nagyon könnyű szülést kívánok Neked, és kicsit irigyellek, hogy pár hét múlva már a kezedben tarthatod a babádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!