Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon meg vagyok ijedve,...

Nagyon meg vagyok ijedve, kérlek benneteket nézzetek rám, baj van?

Figyelt kérdés

Egy hete teszteltem az első, épphogy látható pozitívamat Medi-Preggel.

Még aznap egy Walentin határozott bár a kontrollcsíknál halványabb pozitívat adott.

Két nap múlva egy Discolor teszt is határozott pozitív lett, de még mindig nem kontrollcsík erősségű.

Pár nap múlva jött a HCG-line, ami megint erős pozi lett.

Ma előttem egy Gabriellt, ami a csepegtetés pillanatában elkezdett pozitivosodni, de annyira sokkal halványabb a kontrollcsíknál. Azt hittem ma már extra erős pozim lesz, hisz több a HCG.

Nagyon sírtam, hogy talán felszívódott az én Angyalkám.

Nem bírtam nyugodni és az imént megcsináltam egy Medi-Labot, ami annyira gyorsan és határozottan két kékcsíkos lett, hogy újra reményt érzek, és azt, hogy nincs baj.

Orvoshoz csak 17-én megyek, mert szabin van. Az égvilágon semmi panaszom nincs, azon kivül, hogy picit több a fojásom és a cickóim keményebbek lettek.

Kérek szépen őszinte véleményeket, baj lehet?

Iszom céklalevet, palástfüvet. Szedem a gravidát, folsavat, magne b6-ot. Egészségesen élek, nem dohányzom és az orvos látogatásáig a nemi élet is fel lett függesztve. Mit tehetnék még?

2009. aug. 2. 16:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :-)
2009. aug. 2. 18:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Héééé Te lááány....csináltál vagy 6 tesztet és egyik sem negatív.... :) Hááát hogy tudnálak meggyözni hogy kismami vagy!! :) Nyugi és nyugi!! Annyit tanácsolok,hogy a palástfüvet most már ne idd,nekem is mondta a dokim!! Sok boldogságot!! :)

37+3 hetes mami :)

2009. aug. 2. 19:20
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak gratulálni tudok a babához. Jó hogy szeded a vitaminokat, nagyon helyesen teszed. Vigyázz magadra, ne emelj nehezet, lehetőleg mellőzd a hajolgatást. Nagyon jó egészséget és boldog babavárást kívánok!
2009. aug. 2. 19:42
 14/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm nektek is a megnyugtatást!

37+3 hetes kismami!

Annyira nagyon jót nevettem, köszönöm. És annyira igazad van.

Ha még olvasol, akkor elmondanád, hogy miért ne igyam a palásfüvet. Számomra ez örök relytély marad, hisz amikor mégcsak vártam, hogy teherbeesek, akkor sem ajánlották, de én állítom, hogy nagy része volt neki és a cickának, na meg apukának is abban, hogy babás legyek.

Sok helyen olvastam, hogy az első három hónapban tanácsos inni.

2009. aug. 2. 19:54
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
én csak egy tesztet csináltam halvány vonal volt nem éreztem hogy terhes lennék !Ez a menses kimaradása utáni 3. hét volt!MIvel 3.terhességem nem észleltem semmi olyat mint a fiuknál pl:ételekre undor mellfeszülés!Bár már több mint féléve próbálkoztunk gondoltam késik !Eltelt 1hét ..2hét..3hét..és jött a mellfájás ételundor stb és már tudtam uj élet fejlődik bennem!Légy türelmes az idő neked dolgozik !Szerintem felesleges a sok tesz ha van csik még ha halvány is az biztos siker!
2009. aug. 3. 05:14
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van mindenkinek,,,nyugi...de hadd jegyezzem meg a túlzott aggódás,amit csinálsz,az legalább annyira ártalmas,mintha rágyújtanál:)

A vitamin bevitelt sem szabad túlragozni,mert a vitamin többlet ugyanolyan káros,mint a hiánya.

ha nem vérzel,nem görcsölsz,nem pecsételsz,akkor nyugodtan szerelmeskedhetsz a pároddal,persze egy hangyányit finomabban:)

és csak pozitiv dolgokra gondolj..

2009. aug. 3. 10:10
 17/21 anonim ***** válasza:

Palástfüvet a terhesség elött,és a terhesség utolsó heteiben ajánlják,állítólag megkönnyíti a szülést,segíti a méhösszehúzódásokat! Én is ittam cickát,palástot,de mihelyst láttam a pozi tesztemet,abba hagytam őket! Aztán várom majd hogy írj hogy mi volt a doki bácsinál! )

37+4hetes mami! :)

2009. aug. 3. 19:16
 18/21 A kérdező kommentje:

37+4 hetes kismami! Köszönöm szépen a válaszod. Mindenképp megírom majd, hogy hogy vagyunk, bár még olyan messze van a 17-e.

Addigra már lehet lassan Neked is lesz mesélni valód :-)

Nagyon könnyű szülést kívánok Neked, és kicsit irigyellek, hogy pár hét múlva már a kezedben tarthatod a babádat.

2009. aug. 4. 07:30
 19/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen! Már nagyon túl lennék rajta! megírom igérem ha megszületett a kiscsaj! Ma léptem pont a 38 hétbe,és remélem front érzékeny a drágám és kijön elöbb! :)
2009. aug. 5. 07:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Szia! Na mi ujság?? Voltál már dokinál? Én vagyok a 37+4hetes kismami.....vagyis csak voltam mert aug 17.-én megszületett a kicsi lányom! 3450grammal és 57 cm-vel! :)
2009. aug. 27. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!