Ti hogy ereztetek nektek hama elment az utolso 10 het?
Figyelt kérdés
30 hetes vagyok!Mar nagyon varjuk a kisbabankat,de felek hogy nagyon lassan fog eltelni aza 10 het!!!:/Ti mit csinaltatok hogy napok gyorsabban teljenek?
2012. szept. 24. 11:01
1/9 anonim válasza:
Én a 30. hétig dolgoztam, a szoba kialakítása és a beszerzések csak eztán következtek, a mosás-vasalás úgyszintén.
Én sokat sétáltam olvastam, barátnőztem, de pihentem is, ha úgy esett jól.
Nekem az utolsó 2 hét volt csak nehéz, de az is inkább fizikailag, amikor az ágyban pl. se forogni, se felkelni nem tudtam segítség nélkül.
2012. szept. 24. 11:08
2/9 anonim válasza:
Szia! Nekem hamar eltelt az egész terhesség,mondjuk a 28.hétig dolgoztam. A 30.hét után rohant az idő,vásárlások,mosások,gyerek szoba rendezés,stb. Péntekre vagyok kiírva,na ezek az utolsó napok viszont csigalassúsággal telnek. Egyetlen programom a ház körüli teendőkön kívül az nst,de legalább azzal is megy az idő. Most már hamarosan a végére érsz,gondolj bele már meddig eljutottál,hány hosszú hét áll mögötted... Ehhez képest ez a 10 (vagy 6,7,8,9) már igazán semmi.
Boldog babavárást a hátralévő időre és könnyű szülést!
39 hkm
2012. szept. 24. 11:20
3/9 anonim válasza:
Én is a 30.-ban vagyok és szintén megállt az idő...
2012. szept. 24. 14:17
4/9 A kérdező kommentje:
De jo utolso akkor nem vagyok egyedül!:DMikorra vagy kiirva pontosan?Köszönöm a valaszokat mindenkinek!:)
2012. szept. 25. 15:54
5/9 anonim válasza:
November 29-re.. :) Úgy érzem sosem lesz vége, aztán van hogy bepánikolok hogy anyám még semmi sincs kész és nemsokára szülök...:)
2012. szept. 25. 18:07
6/9 A kérdező kommentje:
:D Majd csak elmegy valahogy!Amikor 38 hetes leszel lecci irj ide,es akkor majd jot mosolygunk hogy meg is csak elment azaz idö!!!!:DGratula a picihez!
2012. szept. 25. 18:20
7/9 anonim válasza:
Köszönöm és viszont! Ígérem, írni fogok! Addig is kitartás neked is! :) Mondjuk az utolsó hetek biztosan gyorsabban fog telni, mert majd sűrűbben kell dokihoz rohangálni..:)
2012. szept. 26. 13:14
8/9 anonim válasza:
Szia!Én most kezdtem a 32. hetet,de nálam valahogy mostanában nem lelassult,hanem inkább felgyorsult az idő.Igaz,hogy 2 hete volt az esküvőnk és előtte nagyon lefoglalt az arra való felkészülés,most meg,hogy túl vagyun rajta szépen lassan rendezgetem a babaholmikat.Minden napra beosztom magamnak a teendőket.Épp most is egy adag babaruhát mos a gép,a másik meg már vasalásra vár.Még va pár dolog,amit vennünk is kell és lassan nekiállok majd összerakni a kórházi csomagot is.A szokásos házimunka mellett,minden napra jut valami extra teendő is,na meg azért már kicsit könnyebben is fáradok,így délutánonként be szoktam iktatni egy kis pihenőt is.Úgy tervezem,hogy a 35. hétig mindennel el akarok készülni,hogy az utolsó heteket teljes nyugiban,pihenéssel tölthessem.Na meg ha netán a babó előbb érkezne,nem akarom,hogy felkészületlenül érjen bennünket! :) Szerintem nagyon gyorsan el fog röppenni az utolsó időszak!
2012. szept. 26. 14:33
9/9 A kérdező kommentje:
En megvarom a hetveget,mert anyukam hoz egy csomo baba holmit,es csak utnna kezdem el a rendezgetest,helycsinalast a cuccoknak!Hat nagyon remelem elmegy ez az idö egy kettö mert ez varas mar borzaszto!:/ :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!