Most vagyok a 27. héten és eddig 3 kilót híztam. Mennyire lehet még számítani a végéig?
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 17:13
1/10 anonim válasza:
Sok mindentől függ, de szerintem max 8. Tipp :).
2/10 anonim válasza:
mármint összesen, szóval még +5.
3/10 anonim válasza:
hűűű ügyes vagy! Szerintem is összesen olyan 8 körül. Megkérdezhetem hogy hány kg-ról indultál?
4/10 anonim válasza:
most őszintén, nem is híztál semmit. gondolom nem is fogsz, mert odafigyelsz ezek szerint. Én hetes vagyok és +12 kiló. én nem tudom, hogy csináljátok ezt...
5/10 anonim válasza:
az lemeradt bocs 30hetes :) egyébként irigyellek öszintén :)
6/10 anonim válasza:
En is irigyellek:)
En 27 hetes vagyok es 6 kilonal tartok. 55 kg-rol indultam es 61 vagyok most.
De ezt ugy, hogy a 16. hetig nem hiztam semmit, azota jott ez fel.
Hogy csinalod?:))
7/10 anonim válasza:
en 31 hetes vagyok es mar 17 kilonal tartok.53-rol indultam
Engem is erdekelne hogy hogy csinalod.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Igazából nem tudom, hogy csináltam mert különösebben nem figyelek. Épp ma voltam cukrászdában.
+ súllyal indultam (72 kg), valószínűleg ez is közrejátszik.
Attól azért félek, nehogy most az utolsó harmadban kamatostul feljöjjön ami eddig nem. Durva lenne így három hónap alatt hirtelen hízni pl 10 kilót.
2012. szept. 23. 21:13
9/10 anonim válasza:
30 hetes vagyok, eddig 4 kg-ot híztam, az első 20 hétben semmit, az azóta alatt eltelt 10 hét alatt jött fel ez a 4 kg. Az első babával kb. 9 kilót híztam összesen, szerintem most is ekörül fogok, és nagyjából te is. Minden jót!
10/10 anonim válasza:
Azért csalóka csak azt nézni ki mennyit hízik, ugyanis az sem mindegy milyen magassággal és kezdősúllyal indul. Én most 34 hetesen vagyok 57 kiló azaz már 9 kilót híztam, ami nem sok nekem.barátnőm pár centivel magasabb de ő 78-ról indult és mindenkinek dicsekszik hogy csak 6 hízott eddig , egy héttel jár előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!