Mennyi hízásra lehet még számítani az utolsó 8 hétben? Eddig 6 kg-nál tartok. Az elmúlt két hétben a mérleg szerint nem híztam semennyit. Ez normális?
sok kismamánál a terhesség végén lelassul, vagy megáll a hízás - az utolsó négy hétben a baba hetente negyed kilót hízik, de ez a mama súlyán nem biztos, hogy meglátszik
én sajnos nagyon elkezdtem vizesedni a 36. héttől, és hetente 1 kilót (!!) híztam :((
szóval ez is teljesen kismamafüggő, nem kell aggódni
Szia!
Persze, hogy normális. :)) Örülj neki! A szerencsésebbek közé tartozol. :) Van aki 40 kg-t hízik a terhesség alatt. Nem elég a nagy pocit cipelni, még ott van a sok víz és a háj is... Én nagyon örülnék neki ha 6-8 kg felesleggel zárnám a terhességet, de valószínűbb, hogy ez sokkal több lesz, pedig már a terhesség előtt is "husisabb" voltam. Most a 23. héten 83,3 kg vagyok és 78-ról indultam.
Egy kicsit irigyellek :) Biztos nagyon csinos kismama vagy. :)
az nagyon jóóó, ha még csak annyi, biztos figyelsz a kajára, előttem szólónak igaza van, ha továbbra is figyelsz, akkor enm fogsz "elhízni", ha meg csak szerencsés alkat vagy, akkor meg pláne könnyű a dolgod, ne aggódj inkább a szpotatás alatt légy résen ha az alakodra gondolsz,,hiszen akkor is nagy az étvágy.. de addig még van időd.
jó babavárást!
az enyém már 8 hós, ((és össz 10 et híztam, de még most is van 3 kg többletem sajnos mind a hasamon)
Köszönöm a gyors válaszokat
Igazából nem nagyon figyelek a kajára. Inkább az a bajom, hogy nem mindig tudok rendesen enni, mert elég sokat rohangálok. :) De azt szem előtt tartom, hogy mindennap egyek főtt kaját és gyümölcsöt, kerülöm a sós dolgokat. Általában elcsábulok a sütiktől. :)
Én is 78kg-mal kezdtem. :)
Az nem baj, ha nem híztam mérleg szerintem az elmúlt két hétben? Nem digitális mérlegem van, hanem hagyományos, de mostanában mindig 84-t mutat. Szerdán megyek védőnőhöz és kicsit parázok, mert ő mindenért leszid. Neki már ez a hat kiló is sok, amit eddig híztam és állandóan fenyeget, hogy befektet a kórházba. Hiába mondom neki, hogy ez nem sok, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!