Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes vagyok 52-ről 59kg-ra...

Ildi0620 kérdése:

17 hetes vagyok 52-ről 59kg-ra híztam. Szerintetek az sok? Ki mennyit szedett fel?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez sok mindentől függ.Milyen magas vagy,és mennyiről indultál?Ha sovány voltál,akkor nem sok.Én a 3. babámat várom,172 cm vagyok,65 kilóról indultam.A 17. héten még 0 hízásnál tartottam.Most vagyok a 37. hétben,és 7 kilót szedtem fel eddig.
2012. szept. 9. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
szia,én 2,5kg-ot híztam eddig,16+4hetes vagyok,előzőhöz tudok csak viszonyítani,ott 13kgmal zártam és 17.hét után még bőven jött fel rám 8kg,de ez egyénenként változó.Ha megállítanád ezt a gyarapodási ütemet,az jó lenne.Végülis a baba súlya még csak 200g ebből maximum.
2012. szept. 9. 14:29
 3/7 A kérdező kommentje:
168 magas vagyok és 52 kg-ról indultam. Első kisbabámat várom,csak nem akarok fogyókúrázni terhesen,de úgy hízok,mintha muszáj volna :D
2012. szept. 9. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Még nem baj. Az a lényeg hogy ne fogyókúrázz!! Amit megkívánsz azt edd meg nyugodtan. Inkább szülj egy 4kg-os babát úgy hogy megeszel mindent mint hogy egy 2kg-os babát úgy hogy fogyókúráztál :)
2012. szept. 9. 14:40
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :). Persze én is így vagyok vele,engem nem zavar ha hízok. Csak a védőnőm mondta,hogy sok,ne egyek annyi szénhidrátos ételt,egyek nyers répát,meg ilyeneket :) Soha nem fogyókúráztam nem tudom miért most akarják velem elkezdeni :D
2012. szept. 9. 14:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia Ildi0620:) Akkor mi majdnem egyformák vagyunk:)

Én 170 cm 55kg-ról indultam, most leszek 15 hetes és 61 kg-nál tartok, és ugyanezeket kell hallgatnom, mint neked!

Hozzáteszem eddig bármit ehettem nem híztam egy dekát sem, bezzeg most...

Amúgy szerintem nem sok, rajtam abszolút meg sem látszik, és, hogy őszinte legyek nem is érdekel, mert tudom, hogy utána simán le tudok majd fogyni. Persze ha mondjuk 65 vagy 70 kg-ról indultam volna akkor most biztos nem lennék ilyen nyugodt, de így...

Nincs miért aggódnunk, hidd el, lényeg, hogy a babával minden rendben legyen, a többi meg lényegtelen!

2012. szept. 9. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is 17 hetes vagyok.172 cm és 54 kg-mal kezdtem, ehhez képest most 62 kg vagyok. És nem látszik rajtam, pocakra meg cicire ment,ikreket várok :)
2012. szept. 10. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!