13 hetesen görcsöl a hasam mitől lehet? Vetélt el valaki ennyi idősen ettől? Ki mennyi magne b6-ot szedett ilyenkor?
Nem végzek semmi megerőltetőt csupán a háztartási feladatokat.Most 2 napja viszont megtettem egy hosszabb sétát 5-6 km és aznap este iszonyatos fájdalmaim voltak. A hasam látszik már és alul bekeményedett és mint mikor beindulnak a fájások úgy jelentkezett ez a szúró-görcsölő érzés. Nagyon megijedtem mert 2szer szültem már és csak az utolsó hetekben voltak ilyen fájdalmaim.
Nőgyógyásznak mikor említem mindig azt mondja hát persze természetes nyúlnak a méh szalagok.....
Érdekes nagyon fiatalon szültem kutya bajom nem volt most huszonakárhány évesen meg már a terhesség elején kivagyok.
Napi majd 1km az ovi-suli oda és gyalog teszem meg. Lehet ez a baj? (pedig nem szaladok lassú tempóban)
Szedem a Hipp Natal terhesvitamint+ minden nap magnézium pezsgőtabletta.
én 12 hetes vagyok és nekem is nyilall ráadásul áramütésszerűen..én egyből felhívtam a dokit és monda h most emelkedik ki a méhem..és ráadásul front is van amire én nagyon érzékeny vagyok!
tehát nyugi van!! és ha nagyon fáj akkor egyszerre 2 magneB6 (nekem ezt tanácsolta)
3as vagyok
Kedves Kérdező!
Neked a hüvelyedbe nem szokott nyilallni? Én most ettől parázom..attól félek nehogy nyíljon méhszáj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!