Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az hogy már 17 éves...

Miért van az hogy már 17 éves korom óta nagyon szerettem volna már egy kisbabát, most meg itt vagyok 34 hetesen és rádöbbentem hogy úristen minek, hova még ilyenkor 21 évesen?

Figyelt kérdés
Félek mindentől, hogy mi hogyan lesz, hogyan fogom tudni felnevelni stb. KÉpes leszek e rá, hogy anyának érezzem magam?!
2012. jún. 24. 09:43
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
Ezen nagyon sokan átesünk ilyenkor. Ne aggódj az érzéseid, félelmeid miatt! Nagy változás ez a család életében, normáliska a kételyek, szorongásos percek. De majd meglátod, ha megszületik, mindent tudni fogsz. Érezni fogod, mit kell tenned. És semmi kincsért nem adnád a babádat! :)) Ne aggódj! Jó anyuka leszel!
2012. jún. 24. 09:49
 2/10 anonim ***** válasza:
69%
Szia. Én 20éves 27hetes kismama vagyok. Néha én is kétségbeesem, van hogy egy egész napig is ezen gondolkozom hogy mekkora idióta vagyok. De ez csak az idő kis részében történik, mert most épp az az érzésem van hogy nem bírok várni még 3hónapot hogy ittlegyen velem az én kicsikém :-) kb 16éves korom óta vágyom babára és tudom hogy soha nem fogom megbánni hogy Ő itt lesz nekem. Én azt tapasztalom hogy azok az anyák akik 30éves korukig vagy tovább várnak jobban megbánják hogy nem vállalták korábban
2012. jún. 24. 10:14
 3/10 anonim ***** válasza:
65%

21 eves 13 hetes kismama vagyok:)) kislany korom ota csaladot szeretnek 2-3 gyerekkel. Ez volt az almom :)) neha nekem is eszembe jut, hogy vege az eddigi eletemnek, nincs tobb szorakozas, nincs tobb felelotlen kaland, csak a parom van, aki nemsokara a ferjem es a poocakomban egy 7 cm-es kis csoda:)))

Biztos, hogy velem is lesz ilyen, hogy megijedek, de en meg nem erzem mozogni, meg a pocakom sem no latvanyosan. De ez normalis:)) es mindennel erosebbek az anyai osztonok :)) tudni fogsz/fogunk mindent:))

Boldog babavarast es konnyu szulest!!!:))

2012. jún. 24. 10:42
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
sztem minden felelősségteljes kismama átesik ezen, akárhány éves. én 19 voltam, mikor született az első gyerekem, rettegtem.. de a legjobb dolog a világon :) belejössz mindenbe idővel. most 10 éves a lányom és most jön a tesó... most is félek, hogy mi lesz hogy lesz stb.
2012. jún. 24. 11:19
 5/10 anonim ***** válasza:
30%
Ez azért van, mert lélekben inkább gyerek vagy még, félsz a felelősségvállalástól, a hirtelen nyakadba szakadó újtól, változástól. Nem csoda, a XXI. században sokkal később érik meg az ember a felnőtt szerepre a neveltetés és kultúra hatására. Nem vagy ezzel egyedül, sokkal idősebbeket is elkap a lámpaláz. :)
2012. jún. 24. 12:04
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, látom elég sokan szülünk fiatalon:) Valamely képest megnyugtattatok:) Egyébként kislányunk lesz:)
2012. jún. 24. 12:17
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

Én 33 vagyok, most várom az első babánkat. Mindannyian különbözőek vagyunk. Én ezektől nem félek, szerintem mindenünk megvan, ami egy gyerek felneveléséhez kell: biztonságos anyagi és családi háttér, szakmailag sikeres voltam, nem hiányzik a babán kívül semmi más az életünkből. Nekem ilyen gondolataim nem voltak, csak annyi, hogy te jó ég, nem sokára anya leszek. Minden elismerésem azoknak, akik fiatalon vállalnak babát, én biztosan nem fogom megbánni, el nem tudnám képzelni, hogy 10-12 éves legyen most a gyerekem. Nekünk ez így teljesen jó.

39 hetes kismama

2012. jún. 24. 13:15
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Én 38 évesen tudtam először szülni, és én nagyon bánom, hogy nem sikerült korábban, mert már egy óvodáscsoportot összehozhattam volna. :D Imádom a gyerekeket!!!
2012. jún. 24. 14:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Kicsit utólag,de azért irok én is ide! Be se töltöttem a 19 évet amikor állapotos maradtam.Nagyon szerettem volna babát mindig is!Fiatal anyuka szerettem volna lenni!És hát az leszek.24 hetes vagyok és 4-5 hetes voltam amikor betöltöttem a 19-et.Persze bennem is felmerülnek ezek a kérdések,hogy hogy lesz tovább,stb,stb...De reménykedek benne hogy minden jön a maga idejében!És menni fog a dolog!!!Ne aggódj,Neked is menni fog!!
2012. jún. 25. 08:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek:)
2012. jún. 25. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!