Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19-20 hetes kismamik, mennyit...

19-20 hetes kismamik, mennyit híztatok eddig? És hány kilóról indultatok?

Figyelt kérdés
Én 65ról indultam, reggel 66,7 voltam. Kíváncsi vagyok más kismamákra is, mert én nagyon félek az elhízástól... :-( de persze a baba egészsége a legfontosabb. Igazából attól tartok, hogy most 20hét alatt híztam kb 2 kilót, akkor a vége fele fogok jóval többet felszedni?
2009. aug. 2. 10:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a 20. hétig 4 kg. híztam. Most viszont nagyon oda kell figyelni, este már nem szabad enni kenyeret. Sajnos bevallom ez nem mindig sikerül. Állítólag a 20. hét után heti fél kg gyarapodás várható. Azért próbálom kordába tartani a kilókat, nem tudom mennyire fog sikerülni. Én 82-ről indultam, de volt már 2 szülésem és nem vagyok egy nádszálalkatú. Én délután már gyümölcsözök, este kefír, vagy joghurt, vagy egy pohár tej. Azért igyekszem ezeket betartani. Az első lányommal 30 kg-t híztam, de tele voltam vízzel, toxémiás lettem, a második lánnyal 11 kg-t híztam, nem voltam vizes sem. Most fiúcskát várunk, jó lenne vele sem hízni, csak max 12 kg. Jó babavárást!

2009. aug. 2. 10:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 20. hétig 3 kg-ot híztam.(63kg lettem így) Teljesen átlagos a testalkatom. Most a 24. hétre vagyok +5 kilóval.(65 a mai súlyom).Szóval tényleg hetente rakódik az emberre az a fél kiló. Ha még van 16 hetem akkor az még +8 kg na meg az eddig +5= 13 kg plusssszzzz. Az átlagos testindexel rendelkezőknek megengedett testsúlynövekedés: 11-16 kg. Én nem a testi szépségem miatt leszek óvatos a hízással, hanem a saját egészségem érdekében. Gondolok itt a térdeimre, hogy ne kelljen +20kg-ot elbírniuk na és a mozgás is könnyebb legyen az utolsó hónapban.

2009. aug. 2. 10:42
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Szia.Én eddig 2,1kg-ot szedtem fel

21 hetes vagyok

2009. aug. 2. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én a 20. hétig 5 kg-ot szedtem fel, a maradékban meg már csak 4-et:)
2009. aug. 2. 11:04
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajna majd a vége felé fog feljönni a sok plussz kiló.Először én is örültem,hogy 12. hétig fogytam pár kilót,aztán pedig nem is nagyon figyeltem a táplálkozásra és a vége felé pedig tapadtak felfelé a kilók.Bár hozzátartozik,hogy feküdnöm kellett a 32.héttől,mert rossz volt a köldökzsinór áramlás és nem kapott elég tápanyagot a bébi.
2009. aug. 2. 12:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
21 hetes vagyok, eddig 5,5 kiló plusz. 74-ről indultam.
2009. aug. 2. 13:14
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom ezt az oldalt, itt ki tudod számolni nagyjából, hogy milyen ütemben "kellene" gyarapodnod. Én tényleg csak irányadónak tartom, hiszen van aki pár hétig nem hízik semmit, aztán pár napa alatt felszed 1-2 kilót. De érdekességnek jó.

Előző voltam

[link]

2009. aug. 2. 13:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia!3.babát várjuk,ma vagyok kerek 18 hetes és 3 kg van eddig rajtam!62-ről indultam.Elsőmmel 23 kg jött fel,másodikkal 11.Majd meglátjuk a végét:)Szeretek enni,sajnos főleg este van időm leülni az asztalhoz lakmározni.Szerencsére mindkét gyerek után pár hónap alatt lement az összes felesleg,remélem jövő nyáron már újra 62 kg körül fogok mozogni:)
2009. aug. 2. 17:58
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2009. aug. 2. 19:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
20 hetes vagyok,és 54 kg-val kezdtem,eddig még nem híztam.
2009. aug. 3. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!