Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lányok! A fogadott orvosotok...

Lányok! A fogadott orvosotok vizsgálat után ad valami nyugtát vagy boritékban a pénz és annyi?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 09:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyugtát? Nekem sosem adott, de nem is igazán értem, hogy mért kéne nyugtát adnia... Magánrendelés végén mikor már mindennel végeztünk, megbeszéltünk mindent, leteszem az asztalára a pénzt és elköszönök. Nálunk ez így zajlik.
2009. aug. 2. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
nyugtaaa? dehogy... az aszisztens nőnél kell fizetni, boríték nélkül. Még orvosi igazolást (munkahelyre kellett) se nagyon akart adni. Ettől függetlenül jó fej orvos, megbízok benne.
2009. aug. 2. 10:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert mint magánorvos ő hogy adózik??
2009. aug. 2. 10:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ő sehogy... Én még nem találkoztam olyannal, aki számlát írt volna. De a lényeg az, hogy normálisan bánik velem, mert erre felé ha nem magánúton jársz, úgy bánnak veled, mint a kutyával. Bemész a rendelőbe és még a köszönésedet sem fogadják. Régebben velem is eljátszotta az egyik, hogy bent álltam felette, le sem ültetett, meg sem kérdezte 5 percig mi a bajom, rám sem nézett, nem fogadta a köszönésem, hanem trécselt az asszisztenssel. És ezek képzelik magukat értelmes, intelligens embernek... Na mindegy, szóval nekem még nem adtak számlát, de legalább emberszámba vesznek a magánrendelésen.
2009. aug. 2. 11:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Na ja, ezen mi is szoktunk tanakodni a párommal. ha van magánrendelője, akkor valszeg utólag a nap végén írnak pár nyugtát és kész. "ez a feketegazdaság".

L.38+2

2009. aug. 2. 11:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy sem adóznak, de azt a "nagyon kevés, éhbér" fizetésüket felveszik az adózók pénzéből. Ezért tartunk ott, ahol tartunk, ha azt az évi több millió forintot az a több száz éhen-halni készülő doki ugyanúgy leadózná mint mi a bruttó 150ezrünket,meg a gyedünket, nem itt tartana az egészségügy sem.... Ez Magyarország! De sajna ingyen tényleg csak kevés helyen foglalkoznak velünk, kénytelenek vagyunk szemet hunyni e felett (is) :)
2009. aug. 2. 12:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia! Én minden egyes vizsgálat után kapok nyugtát vagy számlát a magándokitól, attól függően melyiket kérem. Szerintem ez a normális...
2009. aug. 2. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:

jó olvasni, hogy van ilyen is amit az utolsó válaszoló írt. Az a szörnyű, hogy ilyet ezelőtt még nem is hallottam:(

L.38+3

2009. aug. 3. 09:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Még én se kaptam sose nyugtát... meg persze arról se hallottam még, hogy a szülésért kapott pénzről adtak volna valakinek. Persze a szülés elvileg (hm.....) ingyenes, csak van olyan doki, aki nem szégyelli megmondani az összeget, amit kér érte. Nem tudom ahhoz mit szólnának, ha valaki beszólna, hogy "Na itt a pénz, de akkor kérek róla számlát!" :-)
2009. aug. 7. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!