Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jártál már úgy, hogy nem volt...

Jártál már úgy, hogy nem volt nálad elég pénz egy-egy vizsgálat után?

Figyelt kérdés
Mert pl. magánorvosnál nem számítottál olyan magas tarifára, vagy mert olyan valamit csináltattál "SZTK-rendelésen", amire azt hitted, hogy 100%-ban támogatja a TB?
2011. febr. 22. 01:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen ! Múlt héten fogászaton elkértek 4000Ft-ot 5perc munkára. Korábban nem is kellett fizetni érte, de állítólag ez valami új rendelet...eddig nem hallottam róla. De már szinte jobban megéri egy nem felkapott magándokihoz menni.

A páron magánfogorvoshoz jár és 5000 volt múltkor az, hogy betömte a fogát. Nekem 4000 volt úgy, hogy hiába volt időpontom mégis fél órát ültem a műanyag hideg széken a váróban. Nem vagyok nagy igényű, de ha már fizetjük a TB-t akkor....érted.

2011. febr. 22. 03:41
 2/4 anonim ***** válasza:
*15perc munkára, bocsi
2011. febr. 22. 03:44
 3/4 anonim ***** válasza:
és számlát persze nem adott, ugye? vagyis átvert ;)
2011. febr. 22. 07:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem.

Egyébként pár ezer forint majdnem mindig van nálam.

2011. febr. 22. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!