Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki feküdt diabetológián...

Ha valaki feküdt diabetológián, ott a kajánál tényleg odafigyelnek arra, hogy cukorbetegeknek-való ételeket adjanak?

Figyelt kérdés
Terhességi cukorbeteg vagyok. Holnap be kell feküdnöm a Szt. Imre Kórház diabetológiájára, ahol eldöntik, kell-e inzulin. Azt mondták, ne vigyek magammal kaját, de félek, hogy nem a megfelelő ételeket fogják adni (pl. sima rizset, sima tésztát, fehér kenyeret) és akkor természetesen rossz eredményeim lesznek.
2012. szept. 23. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Én terhespatológiára megyek ambulánsan vércukorprofil vizsgálatra. Azt mondták, hogy reggelit vigyek, a kórházit tegyem el, és ha az ebéd olyan, akkor figyeljek, mert hajlamosak pl. rizsfelfújtat adni lekvárral. :)

Szerintem legyen Nálad biztos ami biztos abonett és kenyér, és valami diétás ital.

2012. szept. 23. 12:31
 2/4 anonim ***** válasza:

En a sote 2n voltam terhespatologian. Vigyel magaddal reggelire tizoraira uzsira sajat kajat mert sztem nem adnak sehol 5x kajat amit neked enned kell. A sote-n ebedre kulon volt a cukrosoknak menu. Ugyhogy az ebed meg volt oldva. En vinnek extrudalt kenyeret meg felvagott sajt turo natur joghurt ilyeneket, gyumolcsot (abbol nem kell sok).

sok sikert :)

2012. szept. 23. 14:45
 3/4 anonim ***** válasza:

szia!

mennyire lett magas a terheléses cukrod? nekem is magas lett és most nem tudom h mi vár rám.

2012. szept. 23. 19:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszi a válaszokat! Én már haza is jöttem, most engedtek ki. Nekem az éhgyomrim jó lett (4.5 körül), de a 120 perces értékem a 26. héten 10 fölötti lett, ami nagyon rossz. Azóta diétázom. Most úgy engedtek ki, hogy jók lettek az eredmények, így egyelőre nem kell inzulin.

A kajáról annyit, hogy egyáltalán nem olyan volt, mint ami a diétás oktatáson elhangzott, szóval még jó, hogy vittem magammal pár dolgot. Az ebéd sem olyan volt sajnos...

2012. szept. 25. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!