Magas lett a terheléses cukrom (10,7), mit fognak csinálni a diabetológián?
Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 18:05
1/4 anonim válasza:
diétáztatni, 180 gramm sénhidrátot vihetsz be max egy nap, és elmondják, hogy sajnos valószínú, hogy a terhesség után is valamikor kijön majd a diabéteszed :-(
2/4 anonim válasza:
Szia ma voltam diabetologián!Nekem csak 8,2 lett de 170 gr szénhidrát diétát mondtak kaptam vérvétel beutalot meg pisit és nem ehetek semmi édességet még diétásat sem!!!Bár eddig ettem:(Ja és kellett venni vércukor méröt és mérnem kell napi 3x az értékeket.Egy hét mulva kontrol.Ennyi volt.
3/4 anonim válasza:
Azt lefelejtettem hogy nem ihatok tejet mert az hirtelen emeli a vércukrot!És azt mondták hogy szülés után elfelejthetem az egészet de még csak most vagyok 26 hetes hol van még a szülés???:((Szia
4/4 A kérdező kommentje:
Hát én legalább 31 hetes leszek, mire eljutok a diabetológiára, és nem nagyon szeretnék már erre a kis időre cukormérőt venni:( Remélem azért csinálnak előtte vmi kontrollt, hogy nem -e csak egy egyszeri kilengés volt ez az érték, mert azóta diétázom, és akárhányszor megmértük, 6 alatt volt.
2009. márc. 23. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!