Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez? Valami sárgás...

Mi lehet ez? Valami sárgás zöld lé folyt ki belőlem, kb fél deci a végén meg nyálkás is volt az is ilyen színű.

Figyelt kérdés
Elázott a tisztasági meg a lábamon is folyt végig. 16 hetes vagyok még csak, 3.- ik baba, de ilyet én még nem láttam. Segítsetek volt így vki?
2012. szept. 23. 10:38
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Hányra mész orvoshoz? Mindenképp írj!
2012. szept. 24. 08:58
 42/52 anonim ***** válasza:
na mi volt az uh-n? hogy van a baba?
2012. szept. 24. 14:37
 43/52 anonim ***** válasza:
Jaj remélem nincs gond. Írj kérdező mert aggódnak érted nagyon sokan!!
2012. szept. 24. 14:55
 44/52 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Na jól van a baba, azt mondja a doki, hogy reméli azért nem egy felső burokrepedés volt, mert az visszatapadhat, főleg mivel feküdtem utána. Talán kicsit kevesebb a vizem de azt mondja nem baj. Reméli csak vizes folyás volt, ha a baktérium tenyésztés meglesz és van benne vmi, akkor biztos folyás volt, viszont ha nem akkor a vízből csoroghatott de ez olyan ritka, hogy nem hiszi. Viszont akkor menni kell amniora, hogy mitől ilyen a színe. Nagyon bízom benne csak baktérium . Köszi az aggódást! Nagyon jól esik.
2012. szept. 24. 15:32
 45/52 anonim ***** válasza:

Na jólvan, akkor a baba rendben van:) megkönnyebbülés:)

Én is nagyon remélem, hogy vmi baci az.

Majd írj.

2012. szept. 24. 15:50
 46/52 A kérdező kommentje:
:-) rendben írok!
2012. szept. 24. 19:33
 47/52 anonim ***** válasza:
Nos? Van valami hír?
2012. szept. 30. 18:16
 48/52 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Nyugtalanító, hogy nem válaszolsz!

Többen izgulunk itt érted és a kicsiért, remélem, csak időhiány miatt nem írsz!

2012. okt. 1. 10:09
 49/52 A kérdező kommentje:
Jaj ne haragudjatok! Nem vettem észre, hogy írtatok. Hétfőn megyek a dokihoz, akkor tudom meg az eredményt, de sajnos most az afp meg alacsony lett. Nem értem miért van ennyi baj ezzel a babával.
2012. okt. 4. 15:16
 50/52 A kérdező kommentje:
Nos a kenetben nem volt semmi, hétfőn megyek amniora, akkor biztos az eredmény mutat majd vmit ha baj lenne. Köszönöm lányok!
2012. okt. 9. 18:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!