Mi lehet ez? Valami sárgás zöld lé folyt ki belőlem, kb fél deci a végén meg nyálkás is volt az is ilyen színű.
Figyelt kérdés
Elázott a tisztasági meg a lábamon is folyt végig. 16 hetes vagyok még csak, 3.- ik baba, de ilyet én még nem láttam. Segítsetek volt így vki?2012. szept. 23. 10:38
31/52 anonim válasza:
pótolni ??
nem...akkor ha jön a magzatvíz akkor meg kell szülni a babát...
és normális esetben persze hogy átlátszó...
32/52 anonim válasza:
ha a magzatvíz akkor az gond ha zöld mert akkor gond van a babával, akkor nem fogják pótolni :( ellenkező esetben ha csak kicsit szivárog a víz akkor lehet pótolni ha olyan a helyzet, infúzion keresztül jutattják a pocakba a vízet ami majdnem olyan mint a magzatvíz.
33/52 A kérdező kommentje:
Úristen! Ennyien aggódtatok értem? Nagyon köszönöm! Voltam bent az ügyeleten vettek kenetet, meg kaptam valami szurit, elvileg méhlazító, mert fáj a hasam, meg a derekam. Hazaengedtek mert szerintük vmi bakteriális fertőzés ami eddig benne volt a vizeletben. Igaz arra kaptam antibiotikumot, de azt mondták lehet nem hozott helyre. Most már " csak" sárga folyásom van, de holnap vissza kell menni a saját dokimhoz, hogy csináljon uh-ot
2012. szept. 23. 19:57
34/52 A kérdező kommentje:
Jaj, folytatom. Szóval remélem tényleg csak vmi baci, és kapok gyógyszert, v ilyesmi. Nagyon megijedtem, de legalább megfigyeltek pár órára. Tényleg aranyosak vagytok! Köszönöm!
2012. szept. 23. 20:00
36/52 anonim válasza:
Hu remélem nincs gond. Megsem uh-ztak?????? Ez nem megnyugtató:!!!
Majd írj holnap mi volt uh-n
37/52 A kérdező kommentje:
Nem csináltak uh-ot, itt nálunk nem szokás hétvégén sajnos. Annyi hogy már mocorog és érzem hogy legalább jól van, vagyis mozogni mozog.
2012. szept. 23. 20:13
38/52 anonim válasza:
Hu az jó jel, ha mozog. Meleg helyzet basszus
39/52 A kérdező kommentje:
Ne is mond, így is el akarták venni tőlem az elején, mert mindkét szülêsemnél majdnem elvéreztem. De nem engedtem, átmentem egy másik kórházba ahol nagy nehezen elvállaltak, erre ilyen ijesztő dolog van, sőt még ellenanyagot is termel a szervezetem azért is aggódhattam. Szóval elég már a bajból, már igazán lehetne vmi jó is.
2012. szept. 23. 20:20
40/52 anonim válasza:
De jó hogy jól vagytok !!! éjjel is felébredtem és Rátok gondoltam :S szuper akkor!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!