Mi lehet ez? Valami sárgás zöld lé folyt ki belőlem, kb fél deci a végén meg nyálkás is volt az is ilyen színű.
Figyelt kérdés
Elázott a tisztasági meg a lábamon is folyt végig. 16 hetes vagyok még csak, 3.- ik baba, de ilyet én még nem láttam. Segítsetek volt így vki?2012. szept. 23. 10:38
11/52 anonim válasza:
Valóban azonnal kóeházba kell menned, hívj mentőt ha nem tudsz menni
12/52 anonim válasza:
remélem nem lesz baj a babával és a mamával :( várunk vissza nagyon, és sokan aggódunk értetek
15/52 anonim válasza:
nagyon drukkolunk mindannyian!!! csak nem lesz velük semmi baj?!!!
16/52 anonim válasza:
Remelem "csak " valami konyebb fertozes, es semmi egyeb gond nincs, bar tenyleg eleg rosszul hangzik amit irtal. Irj majd ha vegeztel kerlek!
17/52 anonim válasza:
Ez nagyon rosszul hangzik :(
18/52 anonim válasza:
Ilyet még nem is hallottam, majd írj hogy jól vagytok-e
19/52 anonim válasza:
Mit intéztél ??Rendben van minden??????
20/52 anonim válasza:
:S nagyon rosszat sejtek..szerintem ez nem fertőzés :S
írj majd hogy mi van veletek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!