3 héttel kisebb a baba? Mi lesz most? Mensi szerint 30+4 napos lennék, aztán ez módosult 29+5 naposra, de ma az UH szerint 28 hetesnek mondta az orvos a babát. Elküldött egy másik dokihoz is. Szerintetek, baj van?
A leleten a következő áll:
A terhes méh üregében 1 élénken mozgó magzat. BPD: 75 mm, FL: 52 mm, HC: 280mm
Épnek tűnő koponya,és gerinc. 4 üregű szív, jó szívműködés. Épnek imponáló rekesz. Telt gyomor, hólyag, normális nagyságú és szerkezetű vesék. Átlagos mennyiségű magzatvíz. Mellső fali O - típusú lepény.
Nem olvastam vegig.. Ha modositottak az idopontot,szerintem nem baj. Baj akkor van, ha kizarjak azt,hogy kesobb fogant a baba, es a novekedese egyre lelassul. Talan a terhesseg feletol mar egyedien fejlodnek a babak. Nekunk 2hetente van uh, mert egyre kevesebb a sulya. Azt gondolom a Te esetedben nincs baj.
Boldog babavarast!34hkm
18as vagyok! Köszönöm a kérdésed,jól! Várjuk már nagyon! :)) Nekünk azt mondták ismeretlen az ok. Minden doki ezt mondta,még az elismertebbek is. Néha rámtör a rossz hangulat, de mostanra sikerült magam összeszedni annyira,hogy nem érdekel már, hogy az első mondatuk, hogy pici. Rengeteget pihenek, (állandóan:D) beszélgetek vele,simizem, Ő cserébe egész nap ficánkol! Imádjuk!!:) Tudatosan csak a jó dolgokra próbálok figyelni,ezáltal talán neki is jobb bent:) Akkor fejezik be a terhességet,ha teljesen leáll 2hét alatt a növekedése.
Ja és kérd a dokid,csináljon flowmetriát mindenképp,nézze meg a lepényt,köldökzsinórt,mindent! Rengeteg kitartást Neked! Hidd el,minden jó lesz! Csodás babátok lesz! :) Mikor mész következő vizsgálatra? majd írj,mit mondtak! Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!