Van valakinek jó módszere egész napos hányinger ellen?
Figyelt kérdés
7 hetes terhes vagyok és egész nap éhes vagyok viszont semmit nem kívánok. Alig bírok enni. Mert állandóan hányingerem van. Legalább kívánnék valamit, de nem. Kinek mi vált be ilyen helyzetben? És kinél meddig tartott a rosszullét?2012. szept. 21. 17:05
2/11 Vladislav83 válasza:
B6 vitamin. Erős, természetes hányinger csillapító.
3/11 anonim válasza:
Én 8 hetes vagyok. Nekem muszáj ennem. Ha üres a gyomrom, akkor vagyok rosszul.
Ma hajnal 3-kor hányingerre keltem és muszáj volt csinálnom egy fél szendvicset, különben lefordultam volna az ágyról.
Talán fura, de nálam ezműködik.
5/11 A kérdező kommentje:
B6 nem használt. Colától kicsit jobb de ugye azt sem ihatok egész nap. Én is rosszul vagyok éjjel is. Mindig felébredek a hányingerre. Talán délután, este a legrosszabb. Az evés nekem is segít kicsit de attól meg hogy mindig eszek valamit (még akkor is ha keveset) a hasam fáj.
2012. szept. 21. 17:40
6/11 kerord válasza:
Vannak nagyon jó homeopátiás szerek! Különböző hányingerekre...reggeli,napközben..
Patikában tudnak segíteni!
Volt olyan nap hogy egész nap hánytam. Mióta használom megszűnt!
7/11 anonim válasza:
És Cola után sem tudsz enni? Én egyedül így tudok, ha hányingerem van.
8/11 A kérdező kommentje:
De tudok enni csak nagyon nehezen. Semmi nem esik jól.
2012. szept. 21. 19:59
9/11 anonim válasza:
Pár hete hasonló cipőben jártam, mint te. 3 héten keresztül nagyon szenvedtem, most valamivel jobb, de szinte minden este hányingerem van, néha hányok is. 12 hetes vagyok egyébként. Én Magne B6-ot szedek és egy homeós szert is szedtem, a SEPIA-t. Nem tudom megmondani, hogy az idő oldotta meg részben a problémát, vagy a szerek... A cola-t én is ajánlom, de csak keveset fogyassz belőle. Kitartás! :)
10/11 anonim válasza:
Egyik terhességemnél a limonádé volt jó, a másiknál B6 és a csokis gabonapelyhek egy kis tejjel leöntve. Ezen kívűl szinte semmi más nem maradt meg. Már majdnem infúzió lett, amikor a gabonapehely végre megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!