Egész napos hányinger ellen mit lehet tenni?
7hetes a baba,egész nap alig van étvágyam és hányinger társul mellé.Elevitet szedek,meg B6ot,ez kb negyed órára segit. Nem merek enni se,mert mi van ha kijön. Van egy 28hós lányom vele is kellene tudnom foglalkozni de a hányinger nem épp segit ebben.
Ma ettem egy nagy tányér pisztáciát,ez segitett. Mit javasoltok?
Nekem az segített ha ettem, bár nálad ez nem kivitelezhető, ha nincs étvágyad, nekem viszont farkaséhségem volt állandóan. Próbálj meg kekszet, müzlit enni. Olvastam, hogy az Elevitnek is van ilyen mellékhatása. Próbáld meg mellőzni pár napig, ha attól van, akkor ki fog derülni.
39 hkm
Kedves kérdező, a SALVUS vízet próbáltad már?
Nekem az orvosom is ajánlotta, ha sok a gyomorsavad arra is jó. Az íze sajnos elég borzalmas, de ha segít akkor kibírható.
Köszönöm hogy irtatok!
Kóla? Kicsit szokatlan lenne, de szeretem..Holnap veszünk hátha segit.. Mondjuk megbüfiztet és az jó volt..
El fog mulni szerintem.. bizakodjunk benne. Ma egész jó volt:) (Kopkopkop)
Napi 2szer fél szem elevitet eszek,hátha most nagyobb lenne a baba.. Majd a dokit is megkérdem,mert amig nem szedtem nem volt panasz..
Salvus viz? Nem is hallottam róla.Majd holnap megnézzük az Auchanban.. Hátha:)
Valahol azt olvastam a gyömbér is segit.Most a teámba egy evőkanál gyömbérforrázatot teszünk,ez is segit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!