Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egész napos hányinger ellen...

Egész napos hányinger ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

7hetes a baba,egész nap alig van étvágyam és hányinger társul mellé.Elevitet szedek,meg B6ot,ez kb negyed órára segit. Nem merek enni se,mert mi van ha kijön. Van egy 28hós lányom vele is kellene tudnom foglalkozni de a hányinger nem épp segit ebben.

Ma ettem egy nagy tányér pisztáciát,ez segitett. Mit javasoltok?

2012. aug. 24. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom a terhességes hányingerre használ-e, de ha nekem van hányingerem, elkortyolgatok egy kevés hideg kólát, 1-2 deci max és kortyonként. Utána mindig jobb.
2012. aug. 24. 20:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok. 10 hetes, ma megint visszatért egész nap hányinger, kaja undor. Most este 7 körül tudtam két melegszendvicset enni ez már nagy öröm. Hullámzik amúgy vannak napok mikor mindent megeszek aztán van mikor a vizet sem tudom lenyelni. Szerintem nem segít semmi, majd elmúlik:-)
2012. aug. 24. 20:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem az segített ha ettem, bár nálad ez nem kivitelezhető, ha nincs étvágyad, nekem viszont farkaséhségem volt állandóan. Próbálj meg kekszet, müzlit enni. Olvastam, hogy az Elevitnek is van ilyen mellékhatása. Próbáld meg mellőzni pár napig, ha attól van, akkor ki fog derülni.

39 hkm

2012. aug. 24. 20:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, a SALVUS vízet próbáltad már?

Nekem az orvosom is ajánlotta, ha sok a gyomorsavad arra is jó. Az íze sajnos elég borzalmas, de ha segít akkor kibírható.

2012. aug. 25. 14:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy irtatok!

Kóla? Kicsit szokatlan lenne, de szeretem..Holnap veszünk hátha segit.. Mondjuk megbüfiztet és az jó volt..

El fog mulni szerintem.. bizakodjunk benne. Ma egész jó volt:) (Kopkopkop)

Napi 2szer fél szem elevitet eszek,hátha most nagyobb lenne a baba.. Majd a dokit is megkérdem,mert amig nem szedtem nem volt panasz..

Salvus viz? Nem is hallottam róla.Majd holnap megnézzük az Auchanban.. Hátha:)

Valahol azt olvastam a gyömbér is segit.Most a teámba egy evőkanál gyömbérforrázatot teszünk,ez is segit..

2012. aug. 25. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Bizony a kóla tényleg segít, én se hittem volna. Kellemesen behűtve, lassan kortyolva, persze nem egy noname vacak, hanem rendes coca cola. Tényleg mindig használt, vesztened nincs mit. :)
2012. aug. 25. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!