Mit lehet tenni iszonyatos hányinger ellen?
Szegénykém!!!ez olyan borzasztó tudom!
Nekem a savanykás ízek segitettek....
Szegény, együtt tudok érezni Veled :-(
Én a 16. hétig nyomtam az ágyat infúzión, megmozdulni sem bírtam, folyamatosan öklendeztem ...A 21. hétig hánytam, de a szülés napjáig hányingerem maradt :-(
Igazán semmi nem segített. Próbáld meg a citromos fekete teát, nekem az valamelyest bejött, csak citromot tegyél valamilyen fekete teába, illetve a citromos hideg vizet tudtam még meginni néha. Hideg kóla néha jól esett.
Én még azt figyeltem meg, hogy volt olyan, hogy a legnagyobb hányingerem közepén, minden mindegy alapon elkezdtem enni valamit (mondván, legalább nem epét fogok hányni), és "rájöttem", hogy tulajdonképpen baromi éhes is vagyok, és jól esett az a bizonyos étel. Szörnyű érzés, tudom, és most nem nyugtattál meg engem sem, mert nagyon szeretnék második babát, de fogalmam sincs, mit csinálok, ha akkor is olyan állapotba kerülök, mint az elsőnél, mert akkor magamat sem tudom ellátni, nemhogy a Fiamat.
Ja, még a jó hideg Fantát kívántam meg néha, az is többször bennem maradt. Próbálkozz, mert sokszor a leglehetetlenebb dolgok segítenek. Volt, hogy hajnali 4-kor gumicukrot rágcsáltam, pedig azelőtt soha nem ettem ...
Nagyon drukkolok Neked, hogy mielőbb elmúljon ez a szörnyű hányinger, jobbulást és kitartás!
Gyömbér nekem teljesen elszüntette eddig,nekem is van egy kétéves kisfiam és 6 hetes vagyok.
Ha elfelejtem meginni a gyömbérteát akkor kerülget a hányás.
Ne legyél éhgyomorra,de sokat se egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!