Még csak most tudtam meg hogy terhes vagyok és máris iszonyú hányinger gyötör szinte egész nap?
Figyelt kérdés
Halvány pozitív tesztem van , péntekre nem vártam .Eddig semmi bajom nem volt , de tegnap és ma is szinte egész nap hányingerem van. Hogyan lehet enyhíteni és miért jelentkezik ilyen korán?2012. márc. 21. 11:16
1/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen korán jelentkezett a hányinger,valahol a pozitív teszt napján.Ez egyre csak erősödött a 10.hétig.Azóta jobb,enyhébb és napról napra enyhül,viszont a szagundor az megmaradt.
2 óránként egyél keveset,fogyassz elegendő folyadékot ezenkívül még a gyömbér,a hideg tej,a citromos tea kinek mi jött be,de nekem csak ideig-óráig használt bármit is próbáltam,rájöttem,h csak azért használt mert nem maradtam éhgyomorra.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. A gyömbért milyen formában lehet inni és hol lehet beszerezni?
2012. márc. 21. 12:11
3/5 anonim válasza:
szia. én sparban láttam egész gyömbért is. azt bele kell reszelni a vízbe. Mondjuk nekem elég a magne b6. nekem az enyhít. illetve sok kekszet egyél reggel mielőtt kikelsz az ágyból, sőt ha teheted egyél este is, akkor nem leszel baromi éhes reggelre:)
4/5 anonim válasza:
Szia!Én a 3.hónapig reggeltől estig szenvedtem,semmi nem használt.3.-6. hónapban jól éreztem magam,aztán jött a gyomorégés!Kitartást!
5/5 anonim válasza:
Első vagyok,én gyömbér teát ittam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!