Mit tegyek ha a pulzusom nagyon magas? Részletek lent.
szerintem meg inkább menj el orvoshoz. nem túl értelmes "vadidegen" emberek "okos" véleménye szerint cselekedned egy babával a pocakodban.
Ha te és a baba élete múlik rajta azért csak beveszel még egy gyógyszert nem?
Orvossal szerintem is beszélj. De nekem olykor 120 is szokott lenni, semmit nem adnak rá. Nehezen bírja a szíved a sok vért+hormonok. Nekem naponta kb egy órát tart reggeli után. Többet, ha front van, vagy fáradt vagyok. Hideg borogatás a csuklón, nyakon kicsit segít, de nem sokat. Az előző terhességem is ilyen volt, amúgy ha nincs a szívem felpörögve tök jól vagyok :)
24. hetes kismami
Igazuk van az előttem szólóknak, természetes.Nekem is magas, volt már 140 is, persze nem nyugalomban, akkor is 90 körüli ha csak fekszek.Nekem a belgyógyászom mondta hogy 120 ig természetes a terhesség alatt.
Orvosom sem mondott a 140 re sem semmit.Az első válaszoló a tipikus riogassuk egymást, ááááá.
Ha a vérnyomi jó akkor ne aggódj.Engem is zavar, de nem adtak rá gyógyszert, akkor nem tudok mit tenni.
Szép babavárást.
Köszi a válaszokat!
Hát lehet hogy elmegyek a házi dokimhoz még szülés elött.Inkább adjon még egy gyógyszert bár úgy tudom az se jó.
Akkor sem kell dobálózni ilyen "baba élete múlik rajta" kijelentésekkel, azért.Ha eüs vagy akkor tudni kellene hogy a tarhes szervezet máshogy működik.áááááá
Nem riogatni kell!!!Ha meg nem tudsz értelmes választ adni, inkább ne válaszolj!Lepontozni azt jól tudsz.
Te meg "leokosozol" minket ugye az első válaszodban, hát nem túl szimpatikus.Pedig nekünk te is csak egy ugyanolyan idegen okos vagy, mint mi a te szemedben.
Nem kötözködni akarok, csak nem szeretem ha már egymást is csak rémisztgetni tudjuk.Lehet értelmesen válaszolni a "halál" emlegetése nélkül is.
Nekem egy 30 éve praktizáló belgyógyász mondta amit mondott, én csak azt tudom tovább mondani, sőt ki is vázsgált 24 órással, erre alapozta.Lehet hogy én több vizsgálaton voltam már mint egy átlagos kismama, ugyanis már kétszer vetéltem, megjártam már sok orvost, és akkor én vagyok bólogató, hát lehet, bár csak mindenki így bólogatna.
A kérdezőtől már nagyon elkanyarodtunk, de szeritem ő is csak tapasztalatokat kért, nem pedig tanácsot, hisz úgyis maga dönti el hogy elmegy e a bajával dokihoz.Én is mindig szaladtam ha valami olyat tapasztaltam, nem hallgattam másra.
Na lényeg a lényeg, engem csak az zarvart hogy leokosoztál minket, pedig biztos te is sokat jársz erre az oldalra és válaszolsz is,és egyikünk sem orvos, csak a tapasztalatokat cserélünk.De hiába van nekem millió rossz és fájó tapasztalatom a terhességgel kapcsolatban, soha nem válaszolok úgy hogy az rémisztő legyen, csak reálisan, így is aggódunk épp eleget.
amint látod az okos szó zárójelben van és nem azt irtam hogy a 94%-os x óra x perces válaszoló "okos". A többire no comment.
minden jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!