Ha abortusz akkor én hagyom el, ha baba akkor meg ő engem!?!
27 éves vagyok , túl vagyok egy 8 éves kapcsolaton, most 7. hónapja van egy párom, akit jobban szeretek, mint eddig bárkit, ő 1 éve vált el (nem miattam), van két gyönyörű lánya, 7 és 10 évesek.
Akiket nagyon imád, és én is jól kijövök velük. Együtt voltunk most nyáron 4-en nyaralni is. Most csináltam egy terhességi tesztet és pozitív lett, boldogan elújságoltam a páromnak és ő azonnal nemet mondott és azóta is azt mondja, hogy el kell vetetni. Ő nem akar most majd csak 2 év múlva. Hivatkozik arra, hogy még nem teremtette meg a válása óta a hátteret, most akar vállalkozást indítani, és most neki nem hiányzik egy gyerek a nyakára. Persze gyerektartást is fizet a 2lányra. Az anyagi körülményeinket nézve én is és ő is dolgozik, 5 hónapja az én lakásomban élünk, neki gyerektartást kell fizetni , nekem meg hitelt. 2 napja sírok folyamatosan, én már nagyon szeretnék kisbabát, és ő benne látom és tapasztalom is hogy nagyon jó apa. Folyamatosan azzal vígasztal, hogy ő mennyire szeret és hogy higgyem el 2 év múlva lesz közös gyerekünk. Igazából jövő héten megyek el a dokihoz, és akkor lesz biztos hogy terhes vagyok . De már teljesen kivagyok lelkileg. Ha el kell hogy vetessem , akkor biztos hogy többet nem tudok úgy ránézni a két gyerekére mint eddig,az jutna eszembe hogy ők élhetnek az én babámat meg meg kell ölni meg rá sem, mert borzasztóan fáj hogy nem támogat. Ha meg megtartom a babát, valószínű egyedül maradok, mert már megkaptam tőle , hogy nehogy megpróbáljam most megszívatni egy gyerekkel. És hogy biztos direkt csináltam, mert nem akarok kifutni az időből. Borzasztóan elkeserítőnek tartom ezt a helyzetet, mert attól is félek ha elvetetem , soha többé nem lesz gyerekem. De őt meg nagyon szeretem, de már nem vagyok benne biztos hogy ő is.
Na, ezzel a megszakításos védekezéssel elég felelőtlen volt. Hiszen tudta, hogy te nem szedsz gyógyszert, ellenben a gumit elfogadtad. úgyhogy ne mossa már a kezeit!
A többiben a többséggel vagyok egy véleményen, ne vetesd el a gyermeked! Simán lehet az is, hogy az első ijedtség után ő is imádni fogja a gyerekét!! Ha meg nem, talán jobban is jársz, hogy nem kötöttél ki mellette...
Ha ezért elhagy, akkor másért is elfog egyszer.
A babád semmiről sem tehet, épp fejlődik, útban van hozzád. A világon a legféltettebb kincsed lesz, akit a legjobban fogsz szeretni, és ő is Téged. Ha a párodat választod, az egy életbe kerül. Az élet mindennél fontosabb. Főleg, hogy ő a Te gyereked! Kívánom, hogy legyél a kisbabáddal nagyon boldog!
Köszönjük, hogy írtál! Hajrá!
Milyen jó, hogy anyósod is ilyen pozitívan, segítőkészen áll hozzád és az újabb unokájához!
Szia!
Örülök hogy minden rendben van,szurkolok hogy fiú legyen :)
Majd ha már tudjátok a nemét,vissza írhatsz nekünk.
Boldog babavárást :)
32+6 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!